Gość: Gaduła IP: *.pl 25.07.02, 12:47 Mam zamiar kupić Skodę Fabię. Czy mozecie udzielić mi kilku wskazówek. Czy jest różnica w wyposażeniu kupując w Warszawie a pozostałych salonach w Polsce. Z góry dziękuję za porady. Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: HauHau Re: Skoda Fabia IP: 213.17.161.* 25.07.02, 15:56 1. Bierz auto tylko ze wspomaganiem kierownicy. Inaczej na manewrach niezle się napracujesz. 2. Pomysl nad centralnym zamkiem, bo jest tylko 1 zamek na 4 drzwi (łatwiej wspuścić pasażera. 3. Pomyśl czy standardowy silnik 1.4 wystarcza Ci do jazdy, bo nie jest rewelacyjny jeśli chodzi o przyspieszanie. Generalnie nawet 1.4 z "bajerami" (tj 16v) jest niewiele lepsza niz standardowy motorek. 4. Wersja Hatchback jest nieco ciasna. Może Kombi? Ale uwaga, kombi z tym samym silnikiem wolniej przyspiesza niz Hatchback (więcej blachy do pociągnięcia). Link Zgłoś
Gość: rabi Re: Skoda Fabia IP: *.radiozet.com.pl / 10.10.11.* 25.07.02, 17:08 Gość portalu: Gaduła napisał(a): > Mam zamiar kupić Skodę Fabię. > Czy mozecie udzielić mi kilku wskazówek. > Czy jest różnica w wyposażeniu kupując w Warszawie a pozostałych salonach w > Polsce. > Z góry dziękuję za porady. > Pozdrawiam Ja kupiłem we wrześniu zeszłego roku. Zakupu dokonałem u dealera w Grójcu pod Warszawą i z tego co pamiętam, zapłaciłem parę złoty taniej niż bym zapłacił w warszawskim salonie (nie wiem, jak jest teraz). Poza tym byłem tam mile zaskoczony indywidualnym podejściem do klienta (w Wa-wie - masówa). Co do samego auta, to jeśli nie jesteś zbyt wymagający(a) w temacie wyposażenia oraz nie zamierzasz brać udziału w rajdzie Paryż-Dakar to całkowicie wystarcza wersja Classic 1,4 60 KM. Ma wszystko, co potrzebne do normalnej, bezpiecznej jazdy. Pozdrawiam. Link Zgłoś