prom2 10.02.06, 11:54 Ogólnie nawet mi się podoba- sportowa linia, w miarę praktyczny..... ale jest jeden szczegół - przednie wycieraczki chodzą ,,odwrotnie" tzn. tak jak w busach tragedia!!! to nie pasuje do auta o takim imagu... Link Zgłoś Obserwuj wątek
misha75 Re: Beznadziejny Civic 10.02.06, 12:18 Tak samo chodza wycieraczki w C4 i P 307 i w żadnym z w/w a także w civiku mnie to jakoś nie drażni. Jeżeli sposób pracy (ułożenia) wycieraczek powoduje że uważasz samochód za beznadziejny to mogę Ci tylko współczuć i niniejszym to czynię :p Link Zgłoś
habudzik Re: Beznadziejny Civic 10.02.06, 12:25 prom2 napisał: > Ogólnie nawet mi się podoba- sportowa linia, w miarę praktyczny..... ale jest > jeden szczegół - przednie wycieraczki chodzą ,,odwrotnie" tzn. tak jak w > busach tragedia!!! to nie pasuje do auta o takim imagu... To co napiszesz o Alteii ?? Link Zgłoś
radioaktywny Re: Beznadziejny Civic 10.02.06, 12:58 Ten sposob pracy wycieraczek powoduje to, ze miejscem do ktorego nie dociera ramie znajduje sie dokladnie na wysokosci lusterka wstecznego, a wiec i tak w miejscu niewidocznym dla kierowcy. Cała pozostala czesc szyby jest czysta. Jak jest przy tradycyjnych wycieraczkach - wiadomo. Obecnie mam ten nowy układ wycieraczek i twierdze, ze jest bez porownania lepszy od starego. Link Zgłoś
cyni Re: Beznadziejny Civic 10.02.06, 13:01 Fajne autko pewnie przed wakacjami je kupię. Zdobęde się na wersje pośrednią no cóż ograniczenia finansowe. To naprawdę fajnie jeździ polecam. Link Zgłoś