barwro135 26.03.06, 21:16 Witam mam problem z nawiewem w mercedesie nie wieje mi na nogi.Prosze o pomoc Link Zgłoś Obserwuj wątek
iberia30 Re: Mercedes C klasa!! 26.03.06, 21:19 podnies tamten watek a nie zakladaj nastepnego. Link Zgłoś
megaizyda Re: Mercedes C klasa!! 27.03.06, 06:57 zawołaj habudziki to ci wydmucha ----------------------------------------- bez gwiaSSSSSdy nie ma jaSSSSdy! czyli hasło debila... habudzik za czesto bije konia na widok mesia! Link Zgłoś
brylant1 Re: Mercedes C klasa!! 27.03.06, 08:46 Otwórz dzwi - będzie wiało :))) a tak poważnie mówiąc nogi się myje a nie wietrzy :))) Link Zgłoś
flc99 Re: Mercedes C klasa!! 27.03.06, 13:13 Pytanie jeszcze która to C-Klassa? Nowa czy stara. Awaria systemu nawiewu zarówno w starej C-Klasie, jak i w 124 (nowszych modeli nie znam i nie używam) zdarza się czasami, ale generalnie to nic poważnego. Pierdziela sie tam jakies sterowniki no i trzeba jechać do serwisu. W ekstremalnej wersji wiąże sie to z demontażem całej deski rozdzielczej, w wersji lajtowej tylko z wymiana jakiegoś bezpiecznika. Przeżywałem to drugie. Ale całośc bez większych stresów. Link Zgłoś