batistuta 10.11.06, 19:32 możecie coś poleci tylko nie mapa 2007 bo mnie q...ca bierze jak widze ten szmelc namotane, ze nie wiadomo o co chodzi jak tam szukac trasy np warszawa - kraków !!??? Link Zgłoś Obserwuj wątek
lupus1 Re: jaki program do komputera mapa polski ??? 10.11.06, 23:59 Ja korzystam z mapy Polski Nawigator 2006. Jest dość dokładna i ma logiczną obsługe. Link Zgłoś
jaki71 Re: jaki program do komputera mapa polski ??? 11.11.06, 09:58 Stacjonarny? Jesli tak to map24.interia.pl/ Wprawdzie juz pare razy wyslal mnie pod prad albo kazal skrecic na zakazie ale jst ok. Link Zgłoś
uyu Re: jaki program do komputera mapa polski ??? 11.11.06, 12:42 Zawsze uzywam www.viamichelin.fr/viamichelin/fra/dyn/controller/Itineraires# Mimo ze po francusku, to przejrzyste i skuteczne. Link Zgłoś
mejson.e Re: jaki program do komputera mapa polski ??? 11.11.06, 23:16 batistuta napisał: > możecie coś poleci tylko nie mapa 2007 bo mnie q...ca bierze jak widze ten > szmelc namotane, ze nie wiadomo o co chodzi jak tam szukac trasy np warszawa - > kraków !!??? Akurat Cartall Mapa Polski 2007 bardzo mi się podoba. Chodzi nawet na Pentium II 400 MHz. Obsługa jest prosta, wystarczy poczytać instrukcję i Helpa... Polecam wszystkim - niecałe pięć dych - naprawdę warto! Są wszystkie aktualne drogi, nawet te dopiero teraz otwierane autostrady. Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Link Zgłoś