Dodaj do ulubionych

Smartem za grosze

IP: *.houston.hp.com 03.04.09, 15:06
Sprzedam Smarta. Nowka swierzo sprowadzony z Niemiec. Bialo-niebieskie malowanie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bartek_Krz Re: Smartem za grosze IP: *.dclient.hispeed.ch 03.04.09, 15:15
      to nie zadna nowosc. w szwajcarii dziala firma mobility ktora takze wypozycza samochody na godziny i do tego mozna wybrac sobie model od smarta prze renault modus i laguna do hondy prius.
    • Gość: Adam Re: Smartem za grosze IP: 62.140.137.* 03.04.09, 15:23
      ktoś chyba nie rozumie treści artykułu :/
    • Gość: www Re: Smartem za grosze IP: *.adsl.alicedsl.de 03.04.09, 15:24
      W PL zaraz wszystkie smarty by "zniknely"
    • Gość: ghr Re: Smartem za grosze IP: *.acn.waw.pl 03.04.09, 15:26
      Też mi nowość. Od wielu lat w Wawie działa Carad, prawie na tej samej zasadzie, więc o co ten szum?
    • Gość: buee Re: Smartem za grosze IP: 132.210.72.* 03.04.09, 15:27
      chyba nie ;)
    • Gość: ps Re: Smartem za grosze IP: 89.174.237.* 03.04.09, 15:29
      tudziez, niebawem wszystkie smarty beda w PL
    • Gość: rentier klasy ABRh Re: Smartem za grosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.09, 15:33
      Taksówka? A jak się dzwoni po kierowcę? Przecież nie mogę prowadzić po 2 kileiszkach szampana! Przecież, ja nie mam nawet prawa jazdy (mam za to licencję pilota). Przecież ja nigdy jeszcze nie siedziałem na przednim siedzeniu. To niebezpieczne!
    • Gość: mastah Re: Smartem za grosze IP: *.chello.pl 03.04.09, 15:38
      >>Bartek_Krz

toyoty prius
    • Gość: jeronimo Re: Smartem za grosze IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.04.09, 15:39
      W Warszawie za ta cene czyli ok 69 PLN mozesz miec smarta na caly dzien. Sprawdzilem w jednej wypozyczalni i jestem bardzo zadowolony. Wpiszcie sobie w wypozyczsmarta miedzy www a pl. Polecam gosci.
    • Gość: aves Re: Smartem za grosze IP: *.nhs.uk 03.04.09, 15:51
      musza miec jakis system lokalizacji , przeciez firma nie jezdzilaby pozniej po miescie szukajac swoich samochodow =)
    • Gość: graf Re: Smartem za grosze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.09, 15:52
      Fajne.
      Dojeżdżam na miejsce, zwalniam samochód i już nie płacę. Wychodzę ze sklepu i biorę pierwszy wolny.
      Takie rozwiązanie mogłoby prawie całkowicie rozwiązać problem z parkowaniem w centrum.
    • Gość: emil Re: Smartem za grosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.09, 16:21
      wyobraźcie sobie teraz sytuację tir jedzie kilometr za 0,70 centów ,a smart minute 0,19 centów ,chooooore
    • Gość: gosc zyczliwy Re: Smartem za grosze IP: *.socal.res.rr.com 03.04.09, 16:25
      46 zl za godzine jazdy samochodem to chyba duzo,nie wiem , ale dla kogo te samochody dla przyjedznych do Ulm?
    • Gość: gość Re: Smartem za grosze IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.09, 16:30
      pierwsza lepsza dziura w Polsce i kończy się "frajda"
    • Gość: leo Re: Smartem za grosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.09, 17:35
      W Warszawie można takim smartem jeździć prawie za darmo (na.pewno taniej niż w Niemczech) .... , niech pseudo dziennikarz najpierw prześledzi rynek w Polsce i dopiero później podnieca się tym co u sąsiada
    • Gość: ma7erick Re: Smartem za grosze IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.09, 17:40
      Jeździłem różnymi autami - w tym smartami. Te małe mercedesy są świetne do miasta i nawet na krótszą trasę pod warunkiem, że droga jest równa. Jeśli nie to lepiej jechać czymś większym.

Ogólnie polecam smarty.
    • Gość: watpie Re: Smartem za grosze IP: *.chello.pl 03.04.09, 17:52
      hahah w polsce mozna na cala dobre za 69 zl :D ale to tez niezly pomysl
    • Gość: x Re: Smartem za grosze IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.09, 18:03
      przecież w PL np. w Łodzi mozna wypożyczyć smarta na dobe za około 50-70zł.
    • Gość: LONI Re: Smartem za grosze IP: *.euromark.pl 03.04.09, 18:08
      Niezłe smart na karte to tak jak rowery w Barcelonie też rejestracja->karta-> oddajesz opłaczasz, fajna sprawa unas troche kosztowna i nie opłacalna na smarta nie wyrwe dziewki ale na to tak www.feromony.pl/n2398d sprawdza się bardzo dobrze.
      A tak na powaznie to 3,3 spalania na 100km bardzo mało kupił bym takiego :)
      Pozdrawiam
    • Gość: js Re: Smartem za grosze IP: *.dyn.mit.edu 03.04.09, 18:18
      www.zipcar.com

7-15 dolarow za godzine. za 46 pln, mozna miec BMW na godzine :P.
    • Gość: mk Re: Smartem za grosze IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 03.04.09, 18:19
      Since February of 2003

Hourly rates from $9.25 Daily rates from $68

Zipcar is the world's largest car sharing and car club service. It is an alternative to traditional car rental and car ownership. Share Zipcars in Atlanta, Boston, Chicago, London, New York, Philadelphia, Pittsburgh, Portland, San Francisco, Seattle, Toronto, Vancouver and Washington DC
    • Gość: art Re: Smartem za grosze IP: *.t-mobile.co.uk 03.04.09, 18:21
      za 5 funtow na godzine wypozyczam samochod w liverpoolu juz od 3 lat. paliwo wliczone w cene.
    • Gość: tuptuś Re: Smartem za grosze IP: 89.167.6.* 03.04.09, 18:26
      Ani to nowe, ani oryginalne, ani tanie...
      www.greenwheels.com/
    • Gość: Grzesiek Re: Smartem za grosze IP: *.gprs.plus.pl 03.04.09, 18:31
      czy ten tekst jest az tak ciezki, ze wiekszosc komentujacych sobie z nim nie radzi i nie rozumie idei....... Jakie znaczenie w kontekscie tego artykula ma informacja, ze w PL mozna na dzien wypozyczyc smarta za 50-70 zl. (do tego dochodzi pewnie jeszcze ubezpieczenie plus oczywiscie benzyna) Przeciez jak potrzebujesz auto na 15 min dziennie (2,85 Eur), zeby przykladowo dojechac i wrocic ze sklepu, to po co wypozyczac auto na caly dzien....

Generalnie sam pomysl jest bardzo ciekawy.
      Owszem istnieja juz w Niemczech podobne projekty (car sharing) ale tam trzeba m. in. oplacac roczny abonament (+/- 500 Eur - wysokosc rozni sie w zaleznosci od miasta)

Pozdrawiam
      Grzesiek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka