Dodaj do ulubionych

Pampersy pomarańczowe w stokrotce i kaufland po 25

31.05.12, 05:56
W kaufland od dzisiaj za 1 paczkę 25 zł, wychodzi taniej niż lidlowe czy biedronkowe
W stokrotce chyba tylko 4 i 5 czerwca - 2 paczki za 50 zł.
Obserwuj wątek
    • 70upartykrasnal Re: w rossmanie 31.05.12, 16:36
      w rossmanie mają akcje promocyjną na wszystkie artykuły dziecięce od 30,05
      • the_fading_tale Re: w rossmanie 31.05.12, 16:48
        Nawet gdyby mi mieli dopłacać do każdej paczki Pampersów, nie kupiłabym i kropka. Testowałam wszystkie, wszystkie odparzają jak fix. Nawe te sensitive [białe].
        Za 25 zeta to można kupić świetne Babydream, Toujoury, Kauflandowe Wickies i Bambino, Tesco essentials, Helen Harper, w ostateczności Dady [bo się zepsuły i są tak samo cienkie, jak Pampersy].
        • hela_mela Re: w rossmanie 01.06.12, 09:50
          Kupiłam wczoraj active baby 39.99 za 96 sztuk rozmiar 3 41gr/szt (promocja w leclerc jeszcze dziś, wszystkie rozmiary). Dzisiaj rozpoczęłam testy. Niestety pampersy te tak śmierdzą, że na noc ich nie użyłam, są bardzo cienkie, ale jak przybywa siku to pęcznieją.
          Essential kosztują w tesco 35.99, więc tanio już nie jest. A na promocję czekam już drugi miesiąc i na razie jej nie ma. Pewnie promocja będzie jak wyjadęsad
          • 70upartykrasnal Re: w rossmanie 01.06.12, 10:20
            cholera,nie wiedziałam tego i wybierałam się do Rossmana. W takim razie nie skorzystam z tej "artakcyjnej oferty" i kupię gzie indziej
          • the_fading_tale Re: w rossmanie 01.06.12, 15:19
            Wiesz, jak to mawiają: chytry dwa razy traci, akurat w przypadku pieluch dla dzieci mocno pamiętam to powiedzenie. Wolę wydać 36 zł na essentiale i mieć pewność, że po jednym siku nie będę musiała przebierać dziecka [zwłaszcza, że w nocy nie przebieram], ba - że nie będę musiała leczyć odparzeń, a tak się zdarzyło po tych białych Pampersach, które dwa lata temu były super, syn nosił i jako jedyne z Pampersów nic mu złego nie robiły, więc kupiłam córce - już po jednym założeniu cała pupa czerwona, z krostami, nie obyło się bez lekarza i przepisanej maści [czyli pozorna oszczędność - bo duża paka i niby taniej, a jednak dwa opakowania musiałam oddać i jeszcze wyłożyć chyba 20 zł na robioną maść]uncertain Od tamtej pory trzymam się moich sprawdzonych marek: essentiale, babydream, wickies i toujour [ewentualnie bella happy, ale nie te flex, bo te są kijowe, czasem w małych paczkach są jeszcze stare, grube wersje oraz Hellen Harper, o ile mam rękę, by dzierżyć paczkę pieluch]
            • aurinko Re: w rossmanie 01.06.12, 19:18
              Akurat co do pieluch to jest to bardzo indywidualna sprawa, 99% powodzenia danej pieluchy zależy od tolerowania jej przez dziecko. Pisanie, że takie są do kitu a inne są the best jest po prostu bez sensu.
              • the_fading_tale Re: w rossmanie 02.06.12, 08:56
                Wiem i zdaję sobie z tego sprawę, ale widzę też, jak potwornie zjechała jakość Pampersów [i ile trzeba za to płacić], widzę też, że u dwójki maluchów za każdym razem były odparzenia jak fix - ale to też może kwestia tego, skąd pochodziły, bo niemieckie nie uczulały.
                • superlamapl Re: w rossmanie 03.06.12, 23:11
                  My tydzień temu po raz peirwszy od prawie 2 lat kupiliśmy coś innego niż pampersy - wybór padł na dady z biedronki - poza ceną i trochę dziwnym profilem - żadnej różnicy.

Mała jeszcze się ucieszyła, że jakiś nowy wzorek, pupa OK, tak samo często zmieniamy, kupy nie uciekają. Po co przepłaać?smile

--
                  haniachcepatyka.pl
    • chce.oszczedzac Re: Pampersy pomarańczowe w stokrotce i kaufland 01.06.12, 18:17
      Napisz proszę po ile wychodzi sztuka, rozmiar "5" 12-25kg.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka