izia30 24.03.05, 13:36 znalazłam fajny sklep, ciuszki z drugiej ręki, w doskonałym stanie, bardzo tanie, dla dzieci od zera do kilkunastu lat. warszawa ul. wrocławska, pasaż przy bazarze, sklep FILIPEK Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamamuta Re: ciuchlandy dla dzieci 29.03.05, 10:30 o to super bo niedaleko nas. dzięki za namiar ja kiedyś w którymś wątku pisałam że pod hala marymoncką jest super stoisko z ubrankami dla dzieci. ceny są dość wysokie, ale za to mają ogromny wybór wszystkiego, głównie niemieckiego. naprawde warto tam się wybrać. Odpowiedz Link
izia30 Re: ciuchlandy dla dzieci 30.03.05, 12:51 a obok w pasazu pod blokiem jest komis z wózkami, kojcami fotelikami i czym tam jeszcze. moze sie kiedys spotkamy na placu zabaw który jest po sasiedzku? Odpowiedz Link
mamamuta Re: ciuchlandy dla dzieci 31.03.05, 09:37 pewnie! ja chętnie się spotkam. co prawda mieszkam na żoliborzu, ale jestem mobilna i lubimy wycieczki. jakbyś chciała to wolę kontaktowac się na gg 6248456 bo do poczty gazetowej nie mam dostępu z pracy (a wieczorem w domu nie codziennie sprawdzam pocztę). Odpowiedz Link