mueller2 16.06.11, 10:34 Może ktos ma namiary na tani nocleg w Sarajewie? Wybieramy sie do czarnogóry ale chcemy jeszcze raz połazić po Sarajewie. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trypel Re: Nocleg w Sarajewie 16.06.11, 13:39 na bookingu masz ponad 40 hoteli w samym Sarajewie od 30 euro za dwójkę Odpowiedz Link Zgłoś
mueller2 Re: Nocleg w Sarajewie 17.06.11, 11:11 patrzyłam, moze nie konkretnie na tej akurat stronce (zaraz wejdę tam), ale chciałam info, ze ktos juz był, widział... Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Nocleg w Sarajewie 17.06.11, 11:44 ufaj bookingowi albo hrsowi korzystam od 3 lat srednio 2 x w tygodniu ani razu sie nie zawiodłem opinie są uczciwe i dają pogląd. I masz dobrą cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
agamamaoli Re: Nocleg w Sarajewie 17.06.11, 12:19 Ja nie polecę hotelu w którym spaliśmy (TELAL), miejsce ideał, ale w sytuacji kryzysowej (okradziony samochód na parkingu tego hotelu, wybite szyby) właściciel zachował się bardzo nieelegancko. Sarajewo to piękne miasto, ale bagaże lepiej wypakujcie z samochodu do pokoju hotelowego, bo ryzyko rabunku jest niestety duże. W wstawienie w Sarajewie dwóch szyb plexi to koszt prawie 200 eur plus straty w rzeczach - niestety u nas były duże, plus szarpanina z ubezpieczycielem w PL. Dobrze chociaż,że już wracaliśmy z Czarnogóry, ale rąbnęli nam wszystkie pamiątki też). Odpowiedz Link Zgłoś
mueller2 Re: Nocleg w Sarajewie 17.06.11, 12:35 Dobrze wiedzieć. Byliśmy tam w 2009 ale tylko kręcilismy sie po miescie samochodem i 4 razy zatrzymywała nas policja,w tym jeden raz zeby wymienic polską stówę na euro po bandyckim kursie, ale nawet sie nie kłócilismy. Widzę, ze trzeba szukac czegos ze strzezonym parkingiem. Odpowiedz Link Zgłoś