03.07.11, 18:27
Witam.
Wybieram się do Splitu z Radomia może ktoś poradzić jaka trasa będzie najlepsza,czy na Chyżne a może przez Rzeszów i dalej przez Słowację.
Obserwuj wątek
    • deoand Re: Do Splitu 03.07.11, 22:32
      Droga przez Rzeszów z Radomia to chyba jednak za daleko od celu - jesli już to może być przez Chyżne i potem na Bratysławę i Graz i dalej jest tu na forum wiele rozważań nad jazdą w Słowenii do Hr i autostradą do Splitu
      • lesio5 Re: Do Splitu 11.07.11, 12:19
        Trasa przez Rzeszów bynajmniej nie jest taka głupia. Od Miszkolca autostrada do samego Splitu. Winietę słowacką radziłbym ominąć na odcinku Preszów - Koszyce. Mało zapłacisz za winietę węgierską, nie zapłacisz za słowacką, austriacką, słoweńską.
        • deoand Re: Do Splitu 11.07.11, 14:25
          No na mapie wyglada ta trasa całkiem nieźle -jechałem ją ale w trakcie podrózy po Wegrzech -autostrada bardzo dobra - objazd balatonu tez zrobiłem a tu widac tycia za Balaton i juz jesteśmy znowu na klasycznej drodze do HR tyle , że przez Węgry - moje pytania czy aby nie jest to za długa trasa ?
          • lesio5 Re: Do Splitu 11.07.11, 15:19
            Przecież to widać na google. Trasy alternatywne. Przez Miszkolc 1401 a najkrótsza, przez Ostrawę, Brno, Wiedeń 1389. 12 km różnicy ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka