Dodaj do ulubionych

Krk - lub okolice

IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / 172.30.22.* 30.07.02, 13:00
Pierwszy raz jadę do Hr.Zamierzam znaleść kwatere ( jadę w ciemno - czy
warto )dla rodzinki 2+1 w okolicach lub na Krk'u. Jakie będą ceny kwater po
20 sierpnia, czy moż ktoś polecić atrakcyjną miejscowość. Z góry dziękuje za
informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: gocha Re: Krk - lub okolice IP: *.artcom.pl 01.08.02, 18:28
      Gość portalu: H.S. napisał(a):

> Pierwszy raz jadę do Hr.Zamierzam znaleść kwatere ( jadę w ciemno - czy
      > warto )dla rodzinki 2+1 w okolicach lub na Krk'u. Jakie będą ceny kwater po
      > 20 sierpnia, czy moż ktoś polecić atrakcyjną miejscowość. Z góry dziękuje za
      > informacje.
    • Gość: gocha Re: Krk - lub okolice IP: *.artcom.pl 01.08.02, 18:36
      proszę o informacje
      • Gość: martynka Re: Krk - lub okolice IP: *.lukowa7.waw.pl / 192.168.1.* 08.08.02, 17:11
        Krk jest raczej zawalony , no i za przejazd mostem na Krk - trzeba płacić - nie
        za duzo - ale zawsze....W ubiegłym roku w sieprpniu na Krku nie znaleźliśmy
        żadnej kwatery a byliśmy w malutkiej wiosce Baska, w Malinskiej, w Krku , we
        Vrbniku itd.....Kwaterę znaleźliśmy dopiero w Selcach((110 DM za 4 osoby), ale
        i tak z trudem....poza tym te rejony są najdroższe - Istria jest rownie piękne
        i według mnie znacznie tańsza
    • Gość: gosia Re: Krk - lub okolice IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 16.08.02, 14:08
      Krk zwiedziłam calutki w zeszłym roku. śliczna jest szczególnie Baśka, ale
      multum tu turystów. Niedaleko Krk'u choć na lądzie znajduje sie miejscowość
      Novi Vinodolski. Spędziłam tam 2 tygodnie i byłam zadowolona. Najtaniej
      znaleźć "mieszkanko" na miejscu. Biura podróży biorą 2 razy więcej niż
      miejscowi Chorwaci, którzy wynajmują kwatery. Polecam tę miejscowość. Jest to
      również świetna baza wypadowa do zwiedzania - blisko.
      gosiam_@inetia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka