Gość: ech IP: *.omi4.net / *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 11:27 Ale "egzotyczny" kraj! Az trudno uwierzyc :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Kranjska Gora - Słowenia IP: *.c207.msk.pl 30.12.05, 19:13 Obecnie jestem w Polsce, ale mieszkam na stale w Monachium i pomieszkuje u chlopaka, w Mojstranie (rzut beretem od Kr. Gory). Pare uwag: piwo slowenskie jest wyjatkowo do bani, drogi autorze, nie umywa sie do polskiego/czeskiego/niemieckiego ;) To moje skromne zdanie. Ale z reszta artykulu sie zgadzam. Choc na narty to jednak lepiej do pobliskiej Austrii sie wybrac, jest wiekszy wybor stokow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyKaczka Re: Kranjska Gora - Słowenia IP: *.outsourcing.atman.pl 14.04.06, 10:31 pewnie że w Austrii lepiej ale czy znajdziesz miejsce ze skiipasem za 120 euro? Raczej wątpię, wszystko powyżej 300E za tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbłąkany bąk Re: Kranjska Gora - Słowenia IP: *.ekspres.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.06, 16:43 A gdzie w Austrii masz ceny powyżej 300 EUR za tygodniowy karnet ? We wszystkich znanych ośrodkach gdzie byłem kosztowało to poniżej 200 EUR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rany_boskie Re: Kranjska Gora - Słowenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.06, 21:37 wy podłe dziennikarzyny, rekord skoczni wynosi 239 metrów i nalezy do Romoerena. Odpowiedz Link Zgłoś