Gość: mmm IP: *.bydgoszcz.agora.pl 28.05.06, 13:30 Jadę w sobotę 3 czerwca w okolice Makarskiej. Trochę obawiam się pogody. Wczoraj w Dubrowniku podobno było tylko 19 stopni. Czy ktoś był w ostatnich dniach w Chorwacji? Jaka tam jest teraz pogoda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Pogoda? IP: *.chello.pl 28.05.06, 13:38 wczoraj w Splicie bylo ponad 32 stopnie. upal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bynio Re: Pogoda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 13:48 Wczoraj w Dubrowniku było 25 st. Ale niestety idzie ochłodzenie.Popatrz: www.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=Dubrovnik Pozdrawiam community.webshots.com/user/bynio9 community.webshots.com/user/scorpio1956100 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynek Re: Pogoda? IP: *.plock.mm.pl 28.05.06, 18:05 pogoda może być różna - ale w tym rejonie co ty jedziesz jest najcieplej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Pogoda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 21:21 Witaj, wróciłam wczoraj z Chorwacji... więc pogoda jest tam upalna. Mówię o Dalmacji, w Dubrowniku miała wrażenie, że jest z 40 st, w Splicie, Trogirze, Zadarze upalnie. Woda chłodna, ale nie jest nieprzyjemna, widziałam kąpiących się. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Pogoda? IP: *.bydgoszcz.agora.pl 29.05.06, 13:30 Bardzo dziękuję wszystkim za informację. Trochę się martwię jak śledzę te prognozy - 11 stopni w Dubrowniku w piątek??? Mam tylko nadzieję, że się nie spełnią:))) Pozdrawiam. Magda Odpowiedz Link Zgłoś