Gość: jacek IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 02.08.06, 22:45 Czy ktoś ma jakieś namiary na nocleg w drodze do Chorwacji w Mikulovie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: facet85 Re: nocleg Mikulov IP: *.despolnet.pl 03.08.06, 09:16 www.mikulov.cz/main_cz.php?Akce=sluzby_databaze_ubytovani&Menu=sluzby Odpowiedz Link Zgłoś
anette444 Re: nocleg Mikulov 03.08.06, 10:02 W końcu mogę sie odwdzięczyć forumowej społeczności. Na początku lipca wybraliśmy się do Chorwacji i szukając, tak jak ty, noclegu znalazłam tu na forum post o pensjonacie Pohoda a Mikulowie. Wydrukowałam sobie opis dojazdu, zadzwoniłam i - skorzystałam. Trafiliśmy jak po sznurku, wszystko się zgadza - baaaardzo miły właściciel, poczestował nas lampką czerwonego mikolovskiego wina, zaopatrzył w mapki Mikulova po polsku i w ogóle bardzo się starał. Gdy dowiedział się, że planujemy postój na Słowenii w Postojnej, usiadł do kompa i rano przyniósł nam wydruki możliwych noclegów. Gdy zainteresowałam sie Mikulovem, przyniósł album o miasteczku, zresztą bardzo ciekawym , wartym obejrzenia (pozostałości możnych rodów, liczne judaica, malownicze skałki) Za nocleg 4 osób zapłaciliśmy 950 koron.Samochód stał na ogrodzonym parkingu przed domem. Super czyściutko,łazienka, w pokoju TV, kuchnia wspólna.Naprawdę polecam. Podaję telefon +420 721 886 117. Wszystkie inf. znajdziesz, gdy wrzucisz u góry w wyszukiwace tego foruma nazwę pensjonatu (POHODA) albo autora (zzzytkaaa), albo po prostu Mikulov. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
emes-nju Re: nocleg Mikulov 03.08.06, 11:25 www.crhan.cz/ Jezeli lubisz oryginalow, polecam :-) Facet przebiera sie kilka razy dziennie, stosownie do okazji. Jest niezwykle sympatyczny i kontaktowy. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynio Re: nocleg Mikulov IP: *.chello.pl 05.08.06, 10:26 Byłem,spałem,mogę polecić: www.fontana.euweb.cz/english.htm Odpowiedz Link Zgłoś
ksawery.jot Re: nocleg Mikulov 06.08.06, 00:51 Polecam nocleg u Jaromira, to ten facet co się przebiera ;))) oraz w pensjonacie u Róży albo u św. Urbana. Wszystkie sprawdzone. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś