Dodaj do ulubionych

własnie wróciłem-Vodice i Tucepi

15.08.06, 18:25
Pytajcie. Dzisiej przyjechalismy.
Obserwuj wątek
    • Gość: kamcia_79 Re: własnie wróciłem-Vodice i Tucepi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 18:33
      Proszę o opis miejscowosci Tucepi, czy sa tam waskie uliczki z kamiennymi
      starymi domami i knajpkami czy tylko nowa zabudowa?
      • lukawzor Re: własnie wróciłem-Vodice i Tucepi 15.08.06, 18:43
        Jeśli szukasz waskich uliczek ze starą zabudową i knajpek z klimatem to polecam
        Vodice. jesli chcesz to podam namiary na świetny apartament z wspaniałymi
        gościnnymi gospodarzami.
        Co sie tyczy Tucepi to jest to nowa zabudowa, i tego o czym piszesz tam nie
        znajdziesz.
        • Gość: Michał Re: własnie wróciłem-Vodice i Tucepi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 19:07
          Jak już jesteś w tym rejonie Makarskiej to lepiej odwiedź Podgore - jeszcze
          ąłdniej i mniejsza miesjcowośc za to klimatyczna
        • Gość: kamcia_79 Re: własnie wróciłem-Vodice i Tucepi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 19:30
          Vodice to zupełnie nie ten rejon, w ktory chce w tym roku się wybrac,

Michał mówisz, ze Podgóra to to czego szukam? :) ok ide przekopywać net
    • Gość: Mirek Re: własnie wróciłem-Vodice i Tucepi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 21:09
      Jaka jest teraz pogoda w Tucepi, bo prognozy nie są zbyt obiecujące. Jeśli
      teraz wróciłeś to masz świeże wiadomości. Jaka plazą, czy są drzewka za którymi
      można znaleźć cień?
      • lukawzor Re: własnie wróciłem-Vodice i Tucepi 15.08.06, 21:51
        W niedziele przez cały dzien padało,ale juz od wczoraj jest pieknie.
        W Tucepi jest piekna plaza, bardzo dluga i na calej dlugosci rosną drzewka.
        • Gość: ines TUCEPI:) IP: *.acn.waw.pl 15.08.06, 21:59
          tucepi sliczna miejscowosc;)tu znajdziesz info o niej:]
          www.cro.pl/forum/
          jest to mniejsze miasteczko od podgory i na pewno od niej ladniejsze:)plaze
          fajne , zreszta zobacz na fotach:)
          www.wakacje.ao.pl/
          zdjecia w galerii riwiera makarska:
          od 12-20 przedstawiaja plaze;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka