lukawzor 15.08.06, 18:25 Pytajcie. Dzisiej przyjechalismy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kamcia_79 Re: własnie wróciłem-Vodice i Tucepi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 18:33 Proszę o opis miejscowosci Tucepi, czy sa tam waskie uliczki z kamiennymi starymi domami i knajpkami czy tylko nowa zabudowa? Odpowiedz Link Zgłoś
lukawzor Re: własnie wróciłem-Vodice i Tucepi 15.08.06, 18:43 Jeśli szukasz waskich uliczek ze starą zabudową i knajpek z klimatem to polecam Vodice. jesli chcesz to podam namiary na świetny apartament z wspaniałymi gościnnymi gospodarzami. Co sie tyczy Tucepi to jest to nowa zabudowa, i tego o czym piszesz tam nie znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: własnie wróciłem-Vodice i Tucepi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 19:07 Jak już jesteś w tym rejonie Makarskiej to lepiej odwiedź Podgore - jeszcze ąłdniej i mniejsza miesjcowośc za to klimatyczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamcia_79 Re: własnie wróciłem-Vodice i Tucepi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 19:30 Vodice to zupełnie nie ten rejon, w ktory chce w tym roku się wybrac, Michał mówisz, ze Podgóra to to czego szukam? :) ok ide przekopywać net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: własnie wróciłem-Vodice i Tucepi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 21:09 Jaka jest teraz pogoda w Tucepi, bo prognozy nie są zbyt obiecujące. Jeśli teraz wróciłeś to masz świeże wiadomości. Jaka plazą, czy są drzewka za którymi można znaleźć cień? Odpowiedz Link Zgłoś
lukawzor Re: własnie wróciłem-Vodice i Tucepi 15.08.06, 21:51 W niedziele przez cały dzien padało,ale juz od wczoraj jest pieknie. W Tucepi jest piekna plaza, bardzo dluga i na calej dlugosci rosną drzewka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ines TUCEPI:) IP: *.acn.waw.pl 15.08.06, 21:59 tucepi sliczna miejscowosc;)tu znajdziesz info o niej:] www.cro.pl/forum/ jest to mniejsze miasteczko od podgory i na pewno od niej ladniejsze:)plaze fajne , zreszta zobacz na fotach:) www.wakacje.ao.pl/ zdjecia w galerii riwiera makarska: od 12-20 przedstawiaja plaze;) Odpowiedz Link Zgłoś