Dodaj do ulubionych

Przekonaj do Chorwacji

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 20:52
W tym roku jedzimy na wczasy na 4 auta czyli 4 rodziny,tlko my chcemy pięknej
chorwacji reszta do Włoch i Bułgarii,jak ich przekonać.Jestem 1 raz na
forum,oczekuje porad od formulowiczow.
Obserwuj wątek
    • Gość: jurand Re: Przekonaj do Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 20:58
      a ja osobiście bym wolał bułgarie,piekne plaze i duuuużo taniej
      • Gość: kasia Re: Przekonaj do Chorwacji IP: *.chello.pl 27.03.07, 21:03
        a ja bym nie zamienila cro na bulgarie nawet gdyby bylo taniej.do cro sie jezdzi dla klimatu, jesli sie go nie czuje to moze rzeczywiscie lepiej do bulgari.
      • Gość: wawa Re: Przekonaj do Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 21:06
        zwiedzac to do Chorwacji,odpoczywać do Bułgarii,bylismy z mężem{nie chwalę się}
        7razy w Chorwacji-1raz 1985r,a w bułgarii 5razy 1raz 1984,we Włoszech raz i mi
        sie nie podobało,warto zwiedzic Rzym,oto moja opinia.
        • Gość: miś Re: Przekonaj do Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 21:20
          my w tym roku jedziemy do Szkocji,tam są widoki-nie jest tanio ale warto.
          • Gość: Sandra Re: Przekonaj do Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 21:32
            my w tym roku jedziemy do Portugalii,aż się boję.
            • des4 Re: Przekonaj do Chorwacji 28.03.07, 11:32
              Jeśli chodzi o wyjazd rodzinny, to ciężko znaleźć argumenty na rzecz Chorwacji.
              Owszem, widoki, morze itp, ale jeśli chodzi o ceny (ważne przy większej liczbie
              osób), piaszczyste plaże (dzieci), mniejszą komerchę to Chorwacja zostaje w
              tyle za Bułgarią. Jeśli jednak ktoś naprawdę lubi adriatyckie klimaty to
              polecam Czarnogórę - znacznie tańsza, piaszczyste plaże, brak tłumów (zwłaszcza
              Niemców)....
              • des4 Re: Przekonaj do Chorwacji 28.03.07, 11:36
                Włochy w najpopularniejszym wydaniu czyli riwiera adriatycka też nie są zbyt
                atrakcyjne - tłum i drożyzna, jednak wystarczy pojechać trochę dalej - Gargano,
                Apulia, Kalabria czy Toskania, poza sezonem - np. koniec sierpnia, to pod
                względem cen, komfortu i widoków Chorwacja też zostaje w tyle....
              • Gość: uhr Czarnogóra to są dopiero tłumy. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.05.07, 16:08
                Zwłaszcza na plażach
      • Gość: agata Re: Przekonaj do Chorwacji IP: *.master.pl 02.05.07, 21:14
        tak to się zgadza plaże piaszczyste "zloty piasek" inny niz na plazach bałtyckich.
        Wrazenia wizualne przemawiaja za Chorwacją. Byłam 2 razy w Bułgarii i 4 razy w
        Chorwacji. Bulgaria znacznie tansza narazie, ale w Chorwacji takich miejscowości
        jak Złote Piaski, Sw. Konstanty i Helena,Albena, Słoneczny Brzeg i podobne nie
        ma w Chorwacji - skupisko hoteli od 2 gwiazdek do 5 tzw. centra turystyczne.
    • green_traveller Re: Przekonaj do Chorwacji 02.05.07, 14:45
      Bardzo łatwo będzie przekonać jak zobaczą ofertę Green Traveller :-) Oferta
      apartamentów (właśnie dojazd własny) na Wyspie Słońca - Hvar. Jest to jedna z
      najpiękniejszych wysp Adriatyku.
      2800 godzin słońca rocznie sprawia, że Hvar zyskał mianowłaśnie „Wyspy Słońca”.
      Każdy znajdzie tu coś dla siebie : miłośnicy kąpieli, nurkowania i plażowicze
      będą pod wrażeniem krystalicznie czystej wody
      i przepięknego wybrzeża. Zwolennicy ciszy
      i samotności, będą mogli ukryć się w którejś
      z dzikich, egzotycznych zatoczek. Z kolei Ci, którzy preferują wypoczynek w
      towarzystwie, mają do dyspozycji kawiarnie i puby.

Apartamenty z znakomitym wyposażeniem już od 999zł za cały tydzień!

Chyba dalej zachęcać nie trzeba....

Więcej informacji: 033 - 874 37 17, lub 33 874 25 25
      www.greentraveller.com.pl
      GG: 10099740
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka