gamesza1 28.05.03, 09:56 Pragne wybrac sie do Czarnogóry, czy ktoś mógłby mi powiedzieć cos na ten temat ?? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maja Re: Czarnogóra !!! IP: *.fwfin.fwc.com 28.05.03, 10:13 gamesza1 napisała: > Pragne wybrac sie do Czarnogóry, czy ktoś mógłby mi powiedzieć cos na ten temat > ?? > > Pzdr Byłam w ubiegłym roku. Chorwacja jest piękna, a Czarnogóra jest super. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
gamesza1 Re: Czarnogóra !!! 28.05.03, 10:19 > Byłam w ubiegłym roku. Chorwacja jest piękna, a Czarnogóra jest super. Polecam. Bylabym wdziecza za jakies inormacje na temat Kwater i cen ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Czarnogóra !!! IP: *.fwfin.fwc.com 29.05.03, 15:22 gamesza1 napisała: > > Byłam w ubiegłym roku. Chorwacja jest piękna, a Czarnogóra jest super. Pol > ecam. > > Bylabym wdziecza za jakies inormacje na temat Kwater i cen ;-)) > Ja akurat byłam na wyjeździe zorganizowanym. O ile pamiętam to ceny pokoi wahały sie w granicach 10-20EUR. Ogólnie ceny podobne do tych u nas nad morzem w sezonie. Na pewno niższe niż w sąsiedniej Chorwacji. Polacam okolice Budvy i Herceg Novi. Ciepłe morze, piaseczek, dobra infrastruktura, przepiękna przyroda.Wbrew niektorym opiniom to jest zupełnie cywilizowana i bezpieczna część Europy. Naprawde fajne miejsce na udane wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebiano Re: Czarnogóra !!! IP: *.kat.cdp.pl 30.05.03, 17:29 zobacz na strone www.strony.wp.pl/wp/czarnogora sam korzystalem 2 x jestem zadowolony - bez posrednikow od 7 euro za łóżko pozdrawiam sebiano sebiano@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gamesza1 Re: Czarnogóra !!! 28.05.03, 13:58 CZY KTOS JESZCZE NAPISZE COS O CZARNOGORZE ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remik Re: Czarnogóra !!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.03, 21:15 Tez bardzo chcę tam pojechać,ale ostatnio czytałem w Rzeczpospolitej jak pamiętam,że kraj ten w ostatnim roku podupadł i podryfował w kierunku chaosu- mafie przemytnicze,spadek zarobków itp.Trochę mnie to zmroziło i chyba odczekam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebiano Re: Czarnogóra !!! IP: *.kat.cdp.pl 30.05.03, 17:32 To co czytales to jakies bzdury. Bylem dwukrotnie maj 2002 i maj 2003, przejechalem caly kraj (maly co prawda) we wszystkich kierunkach. Bezpiecznie, mili ludzie, przepiekna przyroda i nie ma tlumow !!!! Chyba mialem szczescie, bo nigdy nie zaplacilem mandatu, choc bylem kontrolowany kilkukrotnie, a wszedzie czytam, ze tamtejsi policjanci wylapuja tutystow i chca lapowki - mialem polskie numery :-))) pozdrawiam Sebiano sebiano@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Czarnogóra !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.03, 09:44 Byłem w zeszłym roku z żoną i 1,5 rocznym synkiem w miejscowości Sutomore niedaleko Baru (3 tygodnie). Miło wspominamy ten wyjazd. Bardzo mili ludzie. Dobre jedzenie. Niskie ceny. Ładna długa piaszczysta plaża (gruby piasek). Bardziej czuć egzotykę niż w Chorwacji. Piękna plaża w Ulcinju (13 km długa, 100 m szeroka, drobniuteńki piasek lecz szary). Zauważyliśmy również parę minusów: dużo śmieci, ale nie aż tyle, żeby twierdzić że nie da się tu porządnie odpocząć oraz dużo policji na drogach. Pozdrawiam, Bartek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milan Re: Czarnogóra !!! IP: *.nsd.sezampro.yu 31.05.03, 02:06 Ja tez lubie ten piasek na "Wielkej", nie wiem dlaczego ludzie tutaj pisza ze im sie nie podoba.... Szkoda ze nie byliscie na Adzie Bojanie. To jest wyspa obok tej plazy od 13km. Jest bardzo ladnie. Pozdrawiam. Na naszej prezentacji: www.czarnogora.co.sr/ Napisalem historie Ulcinja po polsku. Wyspa Bojana, rzeka wpada do morza. Miedzy rzeka i morzem jest wyspa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Czarnogóra !!! IP: *.acn.waw.pl 28.05.03, 22:56 ludzie tam wiza kosztuje 55 euro! zobaczcie stronę: www1.gazeta.pl/swiat/1,34222,1460254.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Czarnogóra !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.03, 09:48 Bodajże do końca września wiza nie obowiązuje przy wjeździe do Czarnogóry od strony Chorwacji. Sprawdźcie sobie sami i nie straszcie ludzi. Pozdrawiam, Bartek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebiano Re: Czarnogóra !!! IP: *.kat.cdp.pl 30.05.03, 17:20 Piotrze !!!!! Nie wprowadzaj zamieszania, wrocilem tydzien temu z Czarnogory - przejazd od strony Chorwacji jest bezwizowy. Polecam droge przez Bosnie i Hercegowine (Osiek - Dubrovnik przez Sarajevo - Mostar - cudne krajobrazy) wszystkich zainteresowanych prosze o kontakt emailowy sebiano@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Czarnogóra !!! IP: *.iss.pl 02.06.03, 11:29 Przy wjeździe od strony Chorwacji - żadnych wiz i już na granicy rozdają foldery reklamujące największe centra turystyczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milan Re: Czarnogóra !!! IP: *.nsd.sezampro.yu 31.05.03, 02:10 Piekny monastyr Ostrog. Polecam. strony.wp.pl/wp/ostrog_czarnogora/ Odpowiedz Link Zgłoś