Gość: kasia 15021 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.09, 07:54 Witam. Kto był w Sabunika,prosze o opinie.Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ann-et Re: Sabunika 29.01.09, 14:22 witam, ja byłam, ale w Sabunike - koło Nin i 20 km od Zadaru. Czy o tą miejscowość Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 15021 Re: Sabunika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.09, 20:06 Tak chodzi wlaśnie o SABUNIKE,prosze podzielic sie wrazeniami -jak tam jest czy na plazy sa jakieś kafejki,prysznice.Co jest w tej miejscowosci? Czy byłas z biurem podroży czy sama? Odpowiedz Link Zgłoś
ann-et Re: Sabunika 30.01.09, 11:07 W Sabunike byłam w lipcu ub. roku. Wynajęłam "apartman" bez pośredników za 40/euro doba (salon z kuchnią, łazienka z WC i dwie sypialnie), rezerwowałam w styczniu - mailem. Sabunike jest małą miejscowością "willowa" - to jedyny tam typ zabudowy :-). Jest parę knajpek, pizzeria, kilka sklepów. Czyściutko, zielono, a właściwie "kwieciście" :-) i cicho, bardzo dobre miejsce dla osób spragnionych ciszy i spokoju, lub "baza wypadowa" dla wycieczek po bliższej lub dalszej okolicy. Plaża niezbyt szeroka: piaszczysto- żwirowata, są prysznice, na plaży na odcinku Sabunike - Nin (jakieś 3 km) 2 kafejki + hotel z restauracją i kawiarnią w Sabunike przy głównym zejściu na plażę. Plażą można dojść do Sabunike, trzeba tylko przeprawić się kilkanaście metrów przez wodę :-) w zależności od poziomu po kolana lub uda. Jeżeli podasz mi swój adres mailowy wyślę Ci kilka zdjęć, które tam zrobiłam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 15021 Re: Sabunika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.09, 21:42 witam-podaje swój adres kasia6915@buziaczek.pl-bardzo bym prosila o te zdjecia iślicznie dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
ann-et Re: Sabunika 03.02.09, 07:53 zdjęcia wczoraj wysłałam mailem :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś