malen_a 02.10.06, 08:38 czy wiecie moze gdzie w Józefosławium jest jakas przychodnia, z internista, lekarzem pierwszego kontaktu czy jak to sie nazywa? (przychodnia państwowa) dzieki za informacje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiczek23 Re: przychodnia 03.10.06, 09:26 W Józefosławiu nie ma przychodni. Najbliższa przychodnia jest na Puławskiej niedaleko Fashion house, nazywa się medvit. Największy wybór w samym Piasecznie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
makare1 Re: przychodnia 03.10.06, 20:13 A co twoim zdaniem oznacza "państwowa". Takich już nie ma od kilku lat. Może raczej chodzi ci o samodzielny publiczny ZOZ, czyli dawna rejonowa. Szukaj w Piasecznie! Odpowiedz Link
zajac77 Re: przychodnia 08.10.06, 09:25 osobiscie odradzam MEDVIT........[kilka razy tam byłem - odradzam] mało sympatyczne panie w rejestracji. Mało pomocne oraz mało elastyczne.... jest fajne www.cmpulawska.com.pl tylko nie wiem czy mają umowę z NFZ i czy działąją jak ZOZy także. pozdrawiam sąsiadów, Zając Odpowiedz Link
hulaki Re: przychodnia 09.10.06, 23:58 Nie zgadzam się z Pana opinią. Mam małe dziecko i potrzebowałam kilka raz pomocy. Lekarze są uczynni i profesjonalni, panie dbają o komfort malucha i rodziców i są elastyczne, nie było problemu z przesunięciem ani terminu wizyty ani z godziną. Pamiętają o szczepionkach i same dzwonią aby przypomnieć termin. A Pani Jola - pielęgnirka - zawsze tryska humorem i uśmiechem. I wie Pan co - nie płacę za wizyty! No i nie ma kolejek, bo są umawiane wizyty. Dla porównania- polecam ZOZ na fabrycznej w Piasecznie - tłum i koszmar- szczególnie jak bez zbędnych pytań otrzymujesz np. nr 10 do chirurga dziecięcego o którego nie czekają dzieci!!!! Odpowiedz Link
zajac77 Re: przychodnia 11.10.06, 21:06 co człowiek to opinia..... jednym się podoba innym nie. Pozdrawiam zajac77 Odpowiedz Link
manuell gdzie ty chodzisz?? 16.10.06, 11:51 do weterynarza lepiej idz a nie do ludzkich lekarzy, w prosiakoprzychodni specjalisci beda lepiej znali twoje dolegliwosci i lepiej ci pomogą, przecież jak mozna sie dogadac z lekarzem który powie pokaż język albo nogę, skoro ty jezyka nie masz tylko ozór, a co do nogi to masz kopytko.... Odpowiedz Link