Dodaj do ulubionych

Kos - uchodzcy

27.06.15, 07:55
Ktoś był już na wakacjach w ostatnim czasie na Kos i widział jak naprawdę jest z tymi uchodzcami . Internet przedstawia to bardzo krytyczne a biura podróży mówią że nie ma najmniejszych problemów . Za tydzień lecę do Kardameny z rodziną i nie wiem co robić. Można ktoś mi pomoże. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: zochaz Re: Kos - uchodzcy IP: *.warszawa.vectranet.pl 27.06.15, 08:39
      W Kardamenie nikogo nie ma. Uchodźcy nie rozjeżdżają się po wyspie bo nie ma po co. Czekają w Kos Town na prom do Aten.
    • Gość: oliwa z oliwek Re: Kos - uchodzcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.15, 12:58
      Janas, spiesze z pomoca. Moze poczytasz dokladniej forum zanim zaczniesz dublowac watki?
      forum.gazeta.pl/forum/w,203,157855931,157986189,Imigranci_na_Kos.html
    • Gość: turysta Re: Kos - uchodzcy IP: *.home.otenet.gr 27.06.15, 22:06
      Kardamena a miasto Kos gdzie jest posterunek policji to jak dwa odlegle światy
      spoko lec i nie panikuj,pusto,coraz ich mniej,moze 50 70 ludzi teraz,smigaja do Aten promem
      • angelsik Re: Kos - uchodzcy 28.06.15, 23:56
        witam, własnie wróciłam w sobotę z Kos ( 1,5 km od miasta Kos hotel, niemal codziennie wychodziliśmy do centrum). Uchodźcy nie są żadnym problemem!!!!! Bzdury podaje internet. Owszem widać ich - przy porcie siadywało kilkunastu mężczyzn ( od 12-15osób - kilka razy liczyłam), oraz w zacienionym miejscu na zieleńcu kilkoro dzieci z matkami. Zadne nie żebrało, nie utrudniało pobytu, nie zaczepiało. Absolutnie nie stwarzali problemów turystom! Bo co innego w
        Bodrum ( Turcja), popłyneliśmy na wycieczkę i tam faktycznie dają sie mocno zauwazyc. Dzieci biegały za turstami prosząc o pieniądze, dorośli sprzedawali jakieś tanie, pojedyncze rzeczy..
    • aga_wer Re: Kos - uchodzcy 29.06.15, 14:28
      Wczoraj byłam w Kos kilka godzin i nie zauważyłam żadnego.
    • Gość: Bylam w Lambi Re: Kos - uchodzcy IP: *.ists.pl 02.07.15, 22:31
      Byłam w Kos, 2 km od portu, wróciłam 20 czerwca, trzeba się natrudzić, żeby ich dostrzec, problem podawany przez media na miejscu nie istnieje i nie należy się w ogóle nim przejmować. Nikt nikogo nie zaczepia, nikt nikogo nie okrada, nie żebrze, wyspa Kos jest piękna i o tym jedynie trzeba myśleć.
      • Gość: Justyna Re: Kos - uchodzcy IP: *.home.otenet.gr 07.07.15, 22:41
        Sa uchodzcy w miescie, normalni ludzie, nikogo nie zaczepiaja. Bardziej razi mnie brud i smieci na plazach, drogach, czas zatrzymał sie tu z 20 lat temu, gdzie dotacje z eu? Zadna rewelacja, po raz kolejny Grecja mnie rozczarowala.
    • Gość: K. Re: Kos - uchodzcy IP: *.dynamic.chello.pl 26.08.15, 21:46
      Znajoma była niedawno. Jest spokojnie, po powrocie czytając wiadomości była w szoku jakie brednie piszą na ten temat. Też lecimy na Kos :) Nie ma się czego obawiać.
      • Gość: leniwiec polski Kolejny przyglup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.15, 07:32
        Czytasz cos leniwy durniu? Czy tylko sie boisz?
      • Gość: turysta Re: Kos - uchodzcy IP: *.home.otenet.gr 03.09.15, 19:18
        Brednie piszecie. Może nie ma zamieszek i pozornie nie stwarzają zagrożenia, ale w Kos City jest ich mnóstwo. Koczują w namiotach, na kartonach wzdłuż głównej ulicy (promenady), cała aleja palmowa, pod posterunkiem policji i zamkiem jest namiot przy namiocie. U mnie pod hotelem CitiLive jest wręcz obozowisko i nikt z tym nic nie robi. I ciągle dopływają nowi na pontonach, widzę to doskonale z balkonu naszego hotelu. Prawdą jest, że poza Kos City ich nie ma w ogóle. Mimo, że Kos jest piękny, to odradzam wypoczynek na tej wyspie do czasu uporania się z uchodźcami...
        • Gość: m Re: Kos - uchodzcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.15, 22:00
          Spier.dalaj żałosny durniu.
          • Gość: Gość Re: Kos - uchodzcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.15, 23:07
            Dlaczego z forum nie są usuwane takie wpisy? IP neoplus.adsl.tpnet.pl tu i ówdzie obraża ludzi, występując oczywiście pod różnymi nickami.
            hasla.forum.gazeta.pl/szukaj/forum/neoplus.adsl.tpnet.pl
            • Gość: 00 Re: Kos - uchodzcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.15, 08:21
              Ile razy, matolki, zapytacie o sytuacje z imigrantami? Czytacie cos, czy tylko pytacie?
              Setki odpowiedzi na ten temat i ciagle jakas ameba zadaje to samo pytanie?
              Zostancie, qrva, w domy makolagwy zalosne.
              • Gość: Gość Re: Kos - uchodzcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.15, 22:17
                Ojojoj frustrat znów się odezwał, nie mając nic do powiedzenia albo bełkocze albo obraża. Biedny człowieczek.
    • Gość: hrabia drapello Re: Kos - uchodzcy IP: *.play-internet.pl 04.09.15, 15:41
      Może zacznijmy od tego,że to nie są żadni "uchodźcy" ani "imigranci"jak ich nazywają media tylko roszczeniowo nastawiony motłoch.
      Nazywajmy rzeczy po imieniu.
    • war.szwejk Re: Kos - uchodzcy 04.09.15, 19:50
      Nie histeryzuj, od tych nieszczęśników dzieli Cię 30 km, poza tym w Kos też jest bezpiecznie, oni chcą tylko do BRD.
      Też wybieram się do Kardameny i nie mam żadnych obaw, mimo iż w Turcji jest ponad milion uchodźców...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka