samira20 06.08.15, 16:04 Czy ktoś się orientuje, czy z portu w Rodos pływają małe wycieczkowe promy na Tilos czy tylko te duże Blue Star itp.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mmm Re: Prom Rodos-Tilos IP: *.warszawa.vectranet.pl 06.08.15, 18:21 www.openseas.gr/en/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Prom Rodos-Tilos IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.08.15, 00:00 Z tego co wiem nie ma takowych jak na Symi. www.tilos-travel.com/tilos_ferry_schedules.php tutaj wszystkie rejsy z i do Tilos. Jednak coś pamiętam ,że w ub roku jak byłem w porcie to coś było wycieczkowego,ale tego w necie nie znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
bebiak Re: Prom Rodos-Tilos 07.08.15, 20:54 Kiedyś pływał mały statek wycieczkowy z pobytem na Tilos coś ok 5 godzin. Wiem to na pewno, bo kiedy wakacjowałam na Tilos odwiedziła mnie koleżanka, która z kolei wakacjowała na Rodos. Od razu mówię, że z programu, który zaproponowano na Tilos nie była absolutnie zadowolona: jakaś ponoć nędza kompletna. Nie interesowałam się tym programem: wakacjowałam na Tilos blisko tydzień i cieszyłam się, że możemy razem spędzić trochę czasu. Uwaga: było to już czas jakiś temu i mogło się coś zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś