Gość: ika IP: 213.17.171.* 30.05.05, 13:53 Proszę o opinie słyszałam że warunki nie są za dobre ... Czy tam ktoś juz był , wybieram sie tam z Itaką i mam duże obawy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aska2000 Re: bungalows Nissiana Cypr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 15:13 Ha! A ja myślałam o wybraniu właśnie tej oferty, tylko nie było już innych terminów na czerwiec poza 9.06.- a Ty kiedy lecisz i skąd te kiepskie info?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: bungalows Nissiana Cypr IP: 213.17.171.* 30.05.05, 15:29 lece z Itaką 9 czerwca Informacje są w opiniach na www.wakacje.pl Dzwoniłam do Itaki i zapewniają że mają bungalowy te po remoncie a klimatyzaja działa i wszystko ok. Jednak mam mieszane uczucia , zobaczymy obiecakli że dopilnują aby wszystko było dobrze. link do opini : www.wakacje.pl/miasta_info2.phtml?id_okol=8053&id_oferty=63097#opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska2000 Re: bungalows Nissiana Cypr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 16:04 No to nienajlepiej to wygląda ;) Ja także zadzwoniłam do biura z pytaniem co z następnymi terminami w czerwcu i dowiedziałam się, że "sprzedaż wstrzymano", niestety pani, z którą rozmawiałam nie była w stanie (nie chciała, nie mogła ??!) wyjaśnić w czym rzecz- trochę to "śmierdzi", a bardzo żałuję, bo w katalogu bungalowy wyglądają fajnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: bungalows Nissiana Cypr IP: 213.17.171.* 31.05.05, 09:34 do jakiego biura dzwoniłaś ? ja zadzwoniłam i nadal sprzedaja tą ofertę ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska2000 Re: bungalows Nissiana Cypr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 15:33 Sorry, że dopiero teraz :) Dzwoniłam do biura warszawskiego Select Tours - oni właśnie mają ofertę na bungalowy Nissiana, a Itaka-wg mojego katalogu ma Hotel Nissiana- trochę zagmatwałam, ale szukałam apartamentu na Cyprze w kilku biurach, m.in. w Triadzie, Itace, Selekcie i Lingwiście, stąd ten błąd :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska2000 Re: bungalows Nissiana Cypr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 16:00 Hej ika! Pewnie siedzisz już na przysłowiowych walizkach :)- 9.06. coraz bliżej. Mam do Ciebie gorącą prośbę- daj znać po powrocie jak było - my najprawdopodobniej wyjedziemy się dopiero w lipcu, więc jeśli wszystko będzie OK- puk, puk- odstukałam :), to chyba też się zdecydujemy na Nissianę z Itaką. Pozdrawiam, życząc wspaniałego wypoczynku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: bungalows Nissiana Cypr IP: 213.17.171.* 06.06.05, 07:51 nie siedzę na walizkach gdyż wycofałam sie z wyjazdu na Cypr. Trudno było gdyz zapłacilam Itace całą kwotę ale wygrałam gdyż nie poinformowali mnie o międzyladowaniu w Dreźnie więc miałam ich w garści. Jak moge Tobie radzić nie jedz do Bungalowow Nissiana rozmawiałam z Pania z Itaki ktra tam była i powiedziala mi całaą prawdę a mianowicie to że bungalowy sa przy dosyć ruchliwej drogi więc ciszy też tam nie będzie . Wylatuja dopiera 20 czerwca na piękną wyspe grecką Tassos ale hotel wybrałam najlepszy na wyspie . pzdr, Ika Odpowiedz Link Zgłoś