Dodaj do ulubionych

bungalows Nissiana Cypr

IP: 213.17.171.* 30.05.05, 13:53
Proszę o opinie słyszałam że warunki nie są za dobre ...
Czy tam ktoś juz był , wybieram sie tam z Itaką i mam duże obawy...
Obserwuj wątek
    • Gość: aska2000 Re: bungalows Nissiana Cypr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 15:13
      Ha! A ja myślałam o wybraniu właśnie tej oferty, tylko nie było już innych
      terminów na czerwiec poza 9.06.- a Ty kiedy lecisz i skąd te kiepskie info??
      • Gość: ika Re: bungalows Nissiana Cypr IP: 213.17.171.* 30.05.05, 15:29
        lece z Itaką 9 czerwca
        Informacje są w opiniach na www.wakacje.pl
        Dzwoniłam do Itaki i zapewniają że mają bungalowy te po remoncie a klimatyzaja
        działa i wszystko ok. Jednak mam mieszane uczucia , zobaczymy obiecakli że
        dopilnują aby wszystko było dobrze.
        link do opini :
        www.wakacje.pl/miasta_info2.phtml?id_okol=8053&id_oferty=63097#opinie
        • Gość: aska2000 Re: bungalows Nissiana Cypr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 16:04
          No to nienajlepiej to wygląda ;)
          Ja także zadzwoniłam do biura z pytaniem co z następnymi terminami w czerwcu i
          dowiedziałam się, że "sprzedaż wstrzymano", niestety pani, z którą rozmawiałam
          nie była w stanie (nie chciała, nie mogła ??!) wyjaśnić w czym rzecz- trochę
          to "śmierdzi", a bardzo żałuję, bo w katalogu bungalowy wyglądają fajnie :(
          • Gość: ika Re: bungalows Nissiana Cypr IP: 213.17.171.* 31.05.05, 09:34
            do jakiego biura dzwoniłaś ? ja zadzwoniłam i nadal sprzedaja tą ofertę ...
            • Gość: aska2000 Re: bungalows Nissiana Cypr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 15:33
              Sorry, że dopiero teraz :)
              Dzwoniłam do biura warszawskiego Select Tours - oni właśnie mają ofertę na
              bungalowy Nissiana, a Itaka-wg mojego katalogu ma Hotel Nissiana- trochę
              zagmatwałam, ale szukałam apartamentu na Cyprze w kilku biurach, m.in. w
              Triadzie, Itace, Selekcie i Lingwiście, stąd ten błąd :)
    • Gość: aska2000 Re: bungalows Nissiana Cypr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 16:00
      Hej ika!
      Pewnie siedzisz już na przysłowiowych walizkach :)- 9.06. coraz bliżej.
      Mam do Ciebie gorącą prośbę- daj znać po powrocie jak było - my
      najprawdopodobniej wyjedziemy się dopiero w lipcu, więc jeśli wszystko będzie
      OK- puk, puk- odstukałam :), to chyba też się zdecydujemy na Nissianę z Itaką.
      Pozdrawiam, życząc wspaniałego wypoczynku :)
      • Gość: ika Re: bungalows Nissiana Cypr IP: 213.17.171.* 06.06.05, 07:51
        nie siedzę na walizkach gdyż wycofałam sie z wyjazdu na Cypr. Trudno było gdyz
        zapłacilam Itace całą kwotę ale wygrałam gdyż nie poinformowali mnie o
        międzyladowaniu w Dreźnie więc miałam ich w garści. Jak moge Tobie radzić nie
        jedz do Bungalowow Nissiana rozmawiałam z Pania z Itaki ktra tam była i
        powiedziala mi całaą prawdę a mianowicie to że bungalowy sa przy dosyć
        ruchliwej drogi więc ciszy też tam nie będzie .
        Wylatuja dopiera 20 czerwca na piękną wyspe grecką Tassos ale hotel wybrałam
        najlepszy na wyspie .
        pzdr,
        Ika

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka