Gość: andy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 20:25 Czy ktoś był w Hotelu Talea Beach w Bali z Oasis lub ma jakiekolwiek informacje? Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aneta Re: Talea Beach z Oasis IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.05, 20:53 ja też jestem ciekawa :) wybieram się tam pod koniec września Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marylka Re: Talea Beach z Oasis IP: 193.0.117.* 17.10.05, 10:49 Byłam tam i nie polecam. Przede wszystkim pełno tam emerytow, a standard tego hotelu bardzo niski. Jedzenie wiecznie zimne. Byłam przez tydzien, a potrawy ciagle sie powtarzaly i byly najnizszej jakosci. Mialam oferte all inclusive, gdzie w ofercie byly najtansze alkohole i napoje. Podrobki coca-coli i sprite'a, ktore smakowaly fatalnie. Nie dalo sie tego pic. A nie wspominając o tanim winie i piwie. Jedzenie bylo tak fatalne, ze musialam zywic sie w tawernach, ale przeciez nie po to wykupuje sie oferte all inclusive. Nie bede juz wspominala o jedzeniu w szczegolach(mieso, a raczej kosci, na ktorych trzeba bylo szukac miesa, mus czekoladowy z paczki, ciasto przez caly tydzien to samo). Pokoj nawet ok, bo przeciez nie jedzie sie na wakacje, zeby siedziec w pokoju. Ale jest pewno ale. Po pierwsze prysznic w lazience brudny i zagrzybiony, a kabina malenka. Nie bylo telewizora, a papier toaletowy trzeba bylo wrzucac do kosza, a nie do sedesu. Atrakcje o ktorych pisze hotel są praktycznie niedostepne. Jest boisko do koszykowki, ale nie ma pilki, jest kort, ale jedna rakieta sie zlamala i grac juz nie mozna. Poza tym w hotelu ogolnie brudno i kiepsko. Szczegolnie jesli chodzi o rozrywki. Ludzie w hotelu czytali ksiazki i grali w karty lub ... scrable. To juz prawdziwa desperacja. W hotelach obok byla zabawa, dyskoteki, itd., a w talea nawet stolu bilardowego cazy jakiegos automatu do gry. Nie polecam tego hotelu nikomu, kto oczekuje odrobine wyzszego standardu niz podstawowy. Z przyjemnoscia odpowiem na pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
anetka191 Re: Talea Beach z Oasis 04.11.05, 20:56 W kwestii jedzenia się nie zgadzam! Wszystko było PYSZNE! Przytyłam podczas tygodniowego pobytu chyba z 2 kilo. Obsługa hotelowa bardzo miła i uprzejma. Pokoje skromne, emerytów podejrzewam tyle ile gdzie indziej. Szczerze polecam to miejsce. A papier toaletowy to wszędzie tam się wrzuca do kubła na śmieci... Odpowiedz Link Zgłoś