Gość: beata IP: 212.185.43.* 06.03.06, 13:10 Czy ktoś był w Apatramentach Arkadianos w Agios Sostis i może mi cos o nich opowiedzieć? Będę wdzięczna za wszelkie informacje, w ogóle też o urlopie we wrześniu na Zakynthos. Wybieram się w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magutka Re: Zakynthos Arkadianos 03.04.06, 13:24 Cześć Beatko, My wybieramy się do Apartamentów Arkadianos w Agios Sostis 27 czerwca, na dwa tygodnie. Niestety nie mam żadnych informacji od osób, które tam były:( Ty wybierasz się we wrześniu, więc jak wrócę w lipcu to Ci opiszę jak było. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Zakynthos Arkadianos IP: 212.185.43.* 14.08.06, 15:10 Hej, Magutka! obiecalas relacje z Arkadianos. Juz pewnie wrocilas, bo sierpien. czekam niecierpliwie. mam nadzieje, ze bylo fajnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kubanon Re: Zakynthos Arkadianos 03.04.06, 17:55 opinie o ap. zobaczcie np. pod linkiem: www.tripadvisor.com/ShowUserReviews-g189462-d289846-r2592072-Arkadianos_Apartments-Zakynthos_Ionian_Islands.html o 'moim' hotelu na Zakynthos też piszą różnie, myślę że trzeba się nastawić pozytywnie, bo co by to nie było - przecież i tak raczej czas spędza się poza hotelem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Zakynthos Arkadianos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 14:02 Apartamenty Arkadianos nie sa popularne wsrod polakow i stad chyba brak odpowiedzi. Ja bylem w Agios Sostis ale w innym hotelu, apartamenty arkadianos widzialem z zewnatrz. Wygladaly bardzo porzadnie ale znajduja sie w centrum, nie naleza wiec do spokojnych. Ale samo agios sostis to przyjemna miejscowosc. Odpowiedz Link Zgłoś