Dodaj do ulubionych

Rodos z Triadą?

IP: *.eranet.pl 12.03.06, 21:47
Wybieramy sie tam na poczatku wrzesnia z 10 miesieczna coreczka. Triada
oferuje w tym okresie Hotel Filerimos w Ialyssos, Hotel Luca Cypria w
Faliraki i Hotel Niriides w Kolimbii. Nam zalezy na spokojnym, przyjaznym
dziecku miejscu z piaszczysta plaza. Co wybrac?
Obserwuj wątek
    • Gość: orija Re: Rodos z Triadą? IP: *.tvgawex.pl 12.03.06, 22:50
      W Ialyssos plaże kamieniste i wieje, choć to w sumie zbawienny wiaterek, bo
      nie czuje się upału. Faliraki to miejsce rozrywkowe i niezbyt ciekawe jak dle
      mnie (plaże piaszczyste). Pozostaje Kolimbia-to chyba najlepszy wybór z tych
      trzech.Pzdr.
    • Gość: joa Re: Rodos z Triadą? IP: *.pip.gov.pl / 212.69.68.* 13.03.06, 09:16
      Moim zdaniem Triada ma dośc kiepski wybór hoteli na Rodos. W dodatku cześc z
      nich jest w pobliżu lotniska. Myślę ze powinnas zajerzeć na forum grecja -
      hotele. Sa tam opisy dość szczegółowe hoteli. Ja z oferty Triady na Rodos
      zrezygnowałam. Z tego wszytskiego najlepszy wybór to Kolimbia.
      • Gość: Maraska Re: Rodos z Triadą? IP: *.zr.univ.gda.pl 14.03.06, 14:55
        Hej
        ja tez mysle o Rodosie w tym roku i tez mam dziecko, chociaz nie tak male, moj
        bedzie mial 2 lata z malym hakiem.
        Wydeja mi sie ze zalezy co chcesz robic, jezeli spedzac czas glownie w hotelu
        to z moich informacji Kolmybia jest ok, ale ja zdecydowalam sie na okolice
        rodos, chcialabym duzo zwiedzic, zobaczymy:-)
        W kazdym razie odpuscilabym sobie triade, wcale nie maja takich konkurencyjnych
        cen a to wyjazd z tym biurem to czysta rosyjska ruletka;-) jak treafisz to jest
        fajnie ale moze byc roznie, inny hotel itp. Z malym dzieckim to srednio zabawne.
        poza tym tez wydaje mi sie ze ich hotele na Rodos to zadna rewelacja. Przemysl
        jeszcze raz pomysl wyjazdu z tym biurem.
        pozdrawiam
        maraska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka