Dodaj do ulubionych

Campingi na Peloponezie

IP: *.icm.edu.pl / *.ec.bialystok.pl 17.01.03, 10:47
Czy ktoś z Was wie coś n/t campingów na Peloponezie ?
Miejsca, ceny, warunki pobytu. Wybieram się w tym roku na Peloponez i
chciałbym wiedzieć coś wiecej.
Z góry dzięki za wszelkie informacje.

Andi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bebiak Re: Campingi na Peloponezie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 19:20
      Hej, czyżbyś podjął decyzję? Jeśli na "tak" to moje gratulacje (z lekką nutką
      pozytywnej zazdrości). Dostałam maila. Pomyślę, coś stworzę i wyślę. Ale jeśli
      Twoja decyzja jest na "tak" to pewnie dużo napiszę, choć nie na temat
      campingów - tu zupełnie nic nie wiem. Pozdrowionka
    • Gość: an Re: Campingi na Peloponezie IP: 195.116.133.* 22.01.03, 13:46
      Po Peloponezie podróżowałam dwa lata temu, więc ceny nie były jeszcze w euro.
      Zapewne teraz podrożało, ale wtedy nocleg na campingu wynosił ok. 20-25 PLN
      (opłata za 1 osobę + 1/2 ceny za namiot). Te campingi, na których byłam, były
      bardzo w porządku. Na każdym lodówka do dyspozycji wszystkich (tylko raz
      zdarzyło się, żeby ktoś coś nam zwinął - było to jedno piwo z sześciu
      umieszczonych w jednej reklamówce, więc kulturka :)
      Poza tym campingi zrzeszają się w sieci, więc kolejne noclegi na campingach w
      danej sieci to rabat (chyba 10%) oraz bonusy na przykład 5 nocleg na campingu z
      danej sieci to wino gratis (Retsina) etc.
      Łazienki, toalety i kuchnie czyste (czasem z naczyniami), zawsze przystępna
      cenowo knajpka na campingu, specjalne zadaszenia z winorośli lub inne, co jest
      bardzo ważne w upale (no i winogronka nad głową, mniam!).
      Byłam na około 8 campingach i tylko raz nocowałam w hotelu - to była porażka.
      Smród w kuchni, zaniedbane łazienki i podejrzane towarzystwo, a był to hostel
      młodzieżowy, więc nic na to nie wskazywało (przynajmniej ja zawsze miałam z
      takowymi dobre doświadczenia).
    • Gość: Kicur Re: Campingi na Peloponezie IP: *.bielsko.msk.pl 22.01.03, 16:49
      Gość portalu: Andi napisał(a):

> Czy ktoś z Was wie coś n/t campingów na Peloponezie ?
      > Miejsca, ceny, warunki pobytu. Wybieram się w tym roku na Peloponez i
      > chciałbym wiedzieć coś wiecej.
      > Z góry dzięki za wszelkie informacje.
      >
      > Andi.

Tobie już pewnie przekazałem przez GG, ale dla innych informacja o cenach z
      2002 r.: camping ale na Haldikiki, sierpień, cena 20 EUR za 2 os. dorosłe,
      namiot, prąd, auto /doba.
      Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka