Gość: Bianca IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.07.06, 10:58 czy ktoś był w tej miejscowości , w hotelu Alonakia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcin Re: Korfu Agios Gordios - Hotel Alonakia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 17:10 Też tam jedziemy! w drugiej połowie Lipca. Proszę opinię osoby które były w Hotelu Alonakia w Agios Gordios na Korfu. Pozdrawiam Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianca Re: Korfu Agios Gordios - Hotel Alonakia IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.07.06, 18:46 Marcinie, jak wrócisz to podziel się opinią. gg 1803111, mail sylwunia01@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Korfu Agios Gordios - Hotel Alonakia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 20:42 No pewnie że dam info. Ale jeszcze raz ponawiam prośbę jeżeli ktoś tam był niech napisze cosik NA FORUM o Hotelu ALONAKIA i o Agios Gordios dzisiaj otrzymałem e-maila bezpośrednio z Hotelu że nowy basen bezposrednio przy hotelu jest już czynny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rezydent z Korfu Re: Korfu Agios Gordios - Hotel Alonakia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 16:44 To super.Pytanie czy Ecco ma jeszcze ten hotel bo z moich informacji wynika,ze nie rozliczyli sie jeszcze za zeszly rok.W najgorszym przypadku "Mega Fortuna".Dziwie sie,ze ktos jeszcze daje sie nabierac na ich "OFERTE" na Korfu. PS Maja strasznie zla opinie na wyspie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianca Re: Korfu Agios Gordios - Hotel Alonakia IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.07.06, 11:40 A znasz inne biura , które maja w swojej ofercie ten hotel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARCIN Re: Korfu Agios Gordios - Hotel Alonakia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 23:24 mam nadzieję że nie są aż tak wredni ale na wszelki wypadek zaczerpnę informacji bezpośrednio w Hotelu dzięki za info. Pozdr Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianca Re: Korfu Agios Gordios - Hotel Alonakia IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.07.06, 09:25 Marcin czekam na relacje z pobytu jak tylko wrócisz;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Korfu Agios Gordios - Hotel Alonakia IP: *.era.pl 29.07.06, 15:22 tak, tak Marcin, napisz bo czeka nas więcej ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianca Re: Korfu Agios Gordios - Hotel Alonakia IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.08.06, 11:54 Marcin, mam nadzieje,że pamiętasz o nas:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewesul Re: Korfu Agios Gordios - Hotel Alonakia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 00:13 witam byłam w zeszłym roku ale w aeolos beach dotarłam i do waszej plaży - przepiękna choć wierzna fale jak na bałtku, byłam na wszystkich ale ta naprawdę piękna choć sporo ludzi i drogie leżaki co do hotelu nie mam pewności ale chyba jest na górce chyba nie mieli też basenu może się to zmieniło najlepiej do nich napisać zapytanie ps ja byłam bardzo zadowolona z ecco ale wypadki chodzą po ludziach . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Korfu Agios Gordios - Hotel Alonakia IP: *.echostar.pl 10.08.06, 13:46 Jestem Jestem i Pamiętam Wróciłem w nocy z niedzieli na poniedziałek(07.08.2006), ale miałem sporo pracy, jak to zwykle po urlopie. Pytajcie więc o szczegóły, chętnie udzielę Wam informacji. Ja byłem z Hotelu zadowolony ! 1. Hotel jest mały, 20 pokoi, więc jest w nim kameralna atmosfera 2. Jest prowadzony przez sympatyczną rodzinę ! Jeżeli coś potrzebujecie trzeba tylko zapytać poprosić o pomoc (raczej nie powinno być problemu z załatwieniem) ! 3. Miejscowość też jest ładna - objechałem korfu samochodem i motorkiem i naprawdę mogę to powiedzieć porównując ją z innymi 4. Plaża i Woda OK 5. Nie ma w tej miejscowości zbyt wielu "angoli" i niemców więc jest spokojnie ( wyjątek stanowi Hotel PINK PALACE - ale on jest wyżej ) 6. Basen jest Nowy i czysty, nie za duży ale też nie ma w nim tłumów 7.Jadzenie: śniadania kontynentalne - same słodkości( dżemy i ciastka, tak wykupiło Ecco )ale jak ktoś chce to można przyniesć własne prod. właściciele nie robią problemów z tego tyt.; lub zmówić np. omlet za 2,5 EUR ; Obiadokolacje od 19 - 21 wyglądają już przyzwoicie 4 dania podawane do stolika napoje płatne dodakowo - ale ich ceny są przystępne np. 1/2 lit. wina 2.5 EUR; Piwo Mythos duże 1.6 EUR W hotelu Georgios ( właściciel) serwuje b. dobrą kawę espresso 1.5 EUR Pozdrawaim Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Korfu Agios Gordios - Hotel Alonakia IP: *.crowley.pl 10.08.06, 15:02 Witam, Ciesze sie z dobrej opini o tym miejscu i hotelu bo w ofercie wyglada pieknie. Tez sie tam wybieramy z mezem 27.08 na tydzien. Czy ktos z ecco w tym czasie tez? Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Korfu Agios Gordios - Hotel Alonakia IP: *.echostar.pl 10.08.06, 15:30 Jeżeli lubisz małe rodzinne Hotele to nie będziesz żałowała. Najlepiej od samego początku zaprzyjaźnić się z rodziną Georgiosa. To naprawdę mili ludzie ! Pozdrawiam Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianca Re: Korfu Agios Gordios - Hotel Alonakia IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.08.06, 07:56 dzięki za pamięc.Lubie kameralne hotele, bez tłumów ludzi.A czy plaża jest blisko i rzeczywiście sa takie piękne widoki jak na zdjęciach zamieszczonych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Korfu Agios Gordios - Hotel Alonakia IP: *.echostar.pl 11.08.06, 12:29 Do plaży naprawdę nie jest daleko są dwie drogi - przez główną ulicę oraz przejście przez PINK PLACE ( ale najpierw trzeba podejść pod górkę) My chodziliśmy główną ulicą z dwójką dzieci i nie był to dla nas problem - jedyny mankament to temperatura ;) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś