Dodaj do ulubionych

Korfu Agios Gordios

IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.07.06, 10:58
czy ktoś był w tej miejscowości , w hotelu Alonakia?
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcin Re: Korfu Agios Gordios - Hotel Alonakia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 17:10
      Też tam jedziemy!

w drugiej połowie Lipca. Proszę opinię osoby które były w Hotelu
      Alonakia w Agios Gordios na Korfu.

Pozdrawiam
      Marcin
      • Gość: Bianca Re: Korfu Agios Gordios - Hotel Alonakia IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.07.06, 18:46
        Marcinie, jak wrócisz to podziel się opinią.
        gg 1803111, mail sylwunia01@poczta.onet.pl
        • Gość: Marcin Re: Korfu Agios Gordios - Hotel Alonakia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 20:42
          No pewnie że dam info.

Ale jeszcze raz ponawiam prośbę jeżeli ktoś tam był niech
          napisze cosik NA FORUM

o Hotelu ALONAKIA i o Agios Gordios

dzisiaj otrzymałem e-maila bezpośrednio z Hotelu że
          nowy basen bezposrednio przy hotelu jest już czynny

;)

• Gość: Rezydent z Korfu Re: Korfu Agios Gordios - Hotel Alonakia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 16:44
            To super.Pytanie czy Ecco ma jeszcze ten hotel bo z moich informacji wynika,ze
            nie rozliczyli sie jeszcze za zeszly rok.W najgorszym przypadku "Mega
            Fortuna".Dziwie sie,ze ktos jeszcze daje sie nabierac na ich "OFERTE" na Korfu.

PS
            Maja strasznie zla opinie na wyspie!!
            • Gość: Bianca Re: Korfu Agios Gordios - Hotel Alonakia IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.07.06, 11:40
              A znasz inne biura , które maja w swojej ofercie ten hotel?
            • Gość: MARCIN Re: Korfu Agios Gordios - Hotel Alonakia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 23:24
              mam nadzieję że nie są aż tak wredni
              ale na wszelki wypadek zaczerpnę informacji bezpośrednio w Hotelu

dzięki za info.

Pozdr

Marcin
              • Gość: Bianca Re: Korfu Agios Gordios - Hotel Alonakia IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.07.06, 09:25
                Marcin czekam na relacje z pobytu jak tylko wrócisz;-)
                • Gość: Greg Re: Korfu Agios Gordios - Hotel Alonakia IP: *.era.pl 29.07.06, 15:22
                  tak, tak Marcin, napisz bo czeka nas więcej ;-))
      • Gość: Bianca Re: Korfu Agios Gordios - Hotel Alonakia IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.08.06, 11:54
        Marcin, mam nadzieje,że pamiętasz o nas:-)
        • Gość: ewesul Re: Korfu Agios Gordios - Hotel Alonakia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 00:13
          witam
          byłam w zeszłym roku ale w aeolos beach
          dotarłam i do waszej plaży - przepiękna choć wierzna fale jak na bałtku, byłam
          na wszystkich ale ta naprawdę piękna choć sporo ludzi i drogie leżaki
          co do hotelu nie mam pewności ale chyba jest na górce
          chyba nie mieli też basenu może się to zmieniło najlepiej do nich napisać zapytanie
          ps ja byłam bardzo zadowolona z ecco ale wypadki chodzą po ludziach .
        • Gość: Marcin Re: Korfu Agios Gordios - Hotel Alonakia IP: *.echostar.pl 10.08.06, 13:46
          Jestem Jestem
          i
          Pamiętam

Wróciłem w nocy z niedzieli na poniedziałek(07.08.2006), ale miałem sporo
          pracy, jak to zwykle po urlopie.

Pytajcie więc o szczegóły, chętnie udzielę Wam informacji.

Ja byłem z Hotelu zadowolony !

1. Hotel jest mały, 20 pokoi, więc jest w nim kameralna atmosfera
          2. Jest prowadzony przez sympatyczną rodzinę ! Jeżeli coś potrzebujecie
          trzeba tylko zapytać poprosić o pomoc (raczej nie powinno być problemu z
          załatwieniem) !
          3. Miejscowość też jest ładna - objechałem korfu samochodem i motorkiem
          i naprawdę mogę to powiedzieć porównując ją z innymi
          4. Plaża i Woda OK
          5. Nie ma w tej miejscowości zbyt wielu "angoli" i niemców więc jest spokojnie
          ( wyjątek stanowi Hotel PINK PALACE - ale on jest wyżej )
          6. Basen jest Nowy i czysty, nie za duży ale też nie ma w nim tłumów
          7.Jadzenie: śniadania kontynentalne - same słodkości( dżemy i ciastka, tak
          wykupiło Ecco )ale jak ktoś chce to można przyniesć własne prod. właściciele
          nie robią problemów z tego tyt.; lub zmówić np. omlet za 2,5 EUR ;
          Obiadokolacje od 19 - 21 wyglądają już przyzwoicie 4 dania podawane do
          stolika napoje płatne dodakowo - ale ich ceny są przystępne np.
          1/2 lit. wina 2.5 EUR; Piwo Mythos duże 1.6 EUR
          W hotelu Georgios ( właściciel) serwuje b. dobrą kawę espresso 1.5 EUR

Pozdrawaim

Marcin

• Gość: aga Re: Korfu Agios Gordios - Hotel Alonakia IP: *.crowley.pl 10.08.06, 15:02
            Witam,
            Ciesze sie z dobrej opini o tym miejscu i hotelu bo w ofercie wyglada
            pieknie.
            Tez sie tam wybieramy z mezem 27.08 na tydzien.
            Czy ktos z ecco w tym czasie tez?
            Pozdrawiam
            Aga
            • Gość: Marcin Re: Korfu Agios Gordios - Hotel Alonakia IP: *.echostar.pl 10.08.06, 15:30
              Jeżeli lubisz małe rodzinne Hotele
              to nie będziesz żałowała.

Najlepiej od samego początku zaprzyjaźnić się z rodziną Georgiosa.
              To naprawdę mili ludzie !

Pozdrawiam

Marcin
              • Gość: Bianca Re: Korfu Agios Gordios - Hotel Alonakia IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.08.06, 07:56
                dzięki za pamięc.Lubie kameralne hotele, bez tłumów ludzi.A czy plaża jest
                blisko i rzeczywiście sa takie piękne widoki jak na zdjęciach zamieszczonych?
                • Gość: Marcin Re: Korfu Agios Gordios - Hotel Alonakia IP: *.echostar.pl 11.08.06, 12:29
                  Do plaży naprawdę nie jest daleko
                  są dwie drogi - przez główną ulicę
                  oraz przejście przez PINK PLACE ( ale najpierw trzeba podejść pod górkę)
                  My chodziliśmy główną ulicą z dwójką dzieci
                  i nie był to dla nas problem - jedyny mankament to temperatura ;)

pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka