Gość: sole IP: 212.160.138.* 15.05.03, 13:09 pilnie potrzebuję informacji o Ecco Holiday Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czarodziejka1 Re: Ecco Holiday IP: *.astercity.net 15.05.03, 14:52 Na temat tego biura poczytaj sobie posty na załączonej stronie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=193&w=5809718&a=5809718&v=2&strona=0 Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fric Re: Ecco Holiday IP: *.akk.net.pl 16.05.03, 17:43 w sumie prawda, przynajmniej z wylotami. Za tydzień lece z nimi na Kretę, a do dzis nikt nie wie o ktorej ostatecznie wylot i skąd. Zmienili mi już w międzyczasie hotel, 2x godziny wylotu, raz miejsce wylotu (z Krakowa na Wawkę)a dziś sie dowiedziałem że lądujemy nie w Heraklionie a w Chanii. Niezła jazda, ciekawe co będzie na miejscu. Ale, trzeba dac im szansę, każdy czsami ma jakieś kłopoty więc na razie się nie wściekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 11:42 A czy leci ktoś z nimi 07.06 na Riwierę Olimpijską? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: Ecco Holiday IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.03, 01:20 Nam też zmienili hotel, w założeniu mamy dotrzeć na Halkidiki. Wszędzie w sieci brak informacji, chyba jesteśmy królikami doświadczalnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.03, 11:24 Powiadamiają Was listownie czy telefonicznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.03, 11:37 listownie + krótki opis proponowanego hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.03, 12:47 Dzięki. Ja niebawem wylatuję. Jak do tej pory nic od nich nie otrzymałam no i się cieszę, ale czy nie lepiej samemu zadzwonić i się upewnić czy nic się nie zmieniło? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: Ecco Holiday IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.03, 12:24 To dobry pomysł, może twój hotel jest bez zmian, ale najprawdopodobniej wylot jest 06.06. Miłego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.03, 11:28 Dziękuję, ale dlaczego piszesz, że 06.06? pzdr Gość portalu: ka napisał(a): > To dobry pomysł, może twój hotel jest bez zmian, ale najprawdopodobniej wylot > jest 06.06. > > Miłego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fric Re: Ecco Holiday IP: 195.136.60.* 04.06.03, 16:35 Gość portalu: fric napisał(a): > w sumie prawda, przynajmniej z wylotami. Za tydzień lece z nimi na Kretę, a do > dzis nikt nie wie o ktorej ostatecznie wylot i skąd. Zmienili mi już w > międzyczasie hotel, 2x godziny wylotu, raz miejsce wylotu (z Krakowa na Wawkę) a > > dziś sie dowiedziałem że lądujemy nie w Heraklionie a w Chanii. Niezła jazda, > ciekawe co będzie na miejscu. Ale, trzeba dac im szansę, każdy czsami ma jakieś > > kłopoty więc na razie się nie wściekam. no i wrocilem. Na miejscu wszystko ok, rezydenci w porzadku, inni uczestnicy wycieczki też zadowoleni. Serwis na pokladzie samolotu dobry, ale jak wczesniej ktos pisal minimalny (oprocz lotu tam - lecielismy z innymi biurami i wypasik pelny ;) Mysle ze musza sie dotrzec i pozyskac wiecej klientow a z wylotami wszystko bedziue ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.03, 12:22 Właśnie zadzwoniłam do siedziby w Poznaniu. Poinformowano mnie, że wylot jest 06.06 a nie 07.06. o godz. 11.35 a nie 05.25. No to fajnie mnie załatwili. Mój mąż może mieć problemy z wzięciem urlopu na ten jeden dzień bo musi być w pracy. Specjalnie wybraliśmy wylot w sobotę!!! Cholera jasna. Szlak mnie trafi!!! Czy ktoś też leci w tym dniu i o tej godzinie? Najfajniejsze jest to, że nikt mnie do tej pory o niczym nie poinformował!!! Czy w razie czego gdyby okazało się, że nie mogę lecieć czy jest to wina po stronie organizatora i mogę domagać się zwrotu całości kwoty? pozdrawiam do tej pory szczęśliwa ale teraz sfrustrowana Odpowiedz Link Zgłoś
vivawawa Re: Ecco Holiday 26.05.03, 18:29 czytajac informacje o przekładanych lotach - zaczyna mieć coraz gorszą opinię o EccoHoliday !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.03, 08:58 Niesamowite, ale dzisiaj dowiedziałam się, że wylot jest 06.06 o 16.05. Ciekawe ile razy będzie to jeszcze zmieniane?! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.03, 10:36 To nowe biuro więc może mieć problemy ze skompletowaniem całego samolotu, i najprawdopodobniej negocjuje z innymi biurami, żeby się do nich podczepić. Z katalogów wynika że np.: Scan Holiday wylatuje 06.06. To właśnie ryzyko korzystania z nowych firm na rynku zyskamy albo tracimy, ważne aby nas tylko zabrali z powrotem ;-) P.S. Jadę na wakacje i czekam już tylko na pozytywne wiadomości! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serafin Re: Ecco Holiday IP: 62.179.85.* 28.05.03, 09:08 Byłem z nimi na Krecie w kwietniu - hotel Lili Studio. Godziny wylotu znałem już miesiąc wcześniej i nie zostały one potem zmienione . Warunki na miejscu zgodnie z opisem w katalogu, jedzenie w hotelu (HB) godne polecenia. Ogólnie jestem zadowolony z imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś