Dodaj do ulubionych

Ecco Holiday

IP: 212.160.138.* 15.05.03, 13:09
pilnie potrzebuję informacji o Ecco Holiday
Obserwuj wątek
    • Gość: czarodziejka1 Re: Ecco Holiday IP: *.astercity.net 15.05.03, 14:52
      Na temat tego biura poczytaj sobie posty na załączonej stronie:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=193&w=5809718&a=5809718&v=2&strona=0

Pozdrawiam:)
    • Gość: fric Re: Ecco Holiday IP: *.akk.net.pl 16.05.03, 17:43
      w sumie prawda, przynajmniej z wylotami. Za tydzień lece z nimi na Kretę, a do
      dzis nikt nie wie o ktorej ostatecznie wylot i skąd. Zmienili mi już w
      międzyczasie hotel, 2x godziny wylotu, raz miejsce wylotu (z Krakowa na Wawkę)a
      dziś sie dowiedziałem że lądujemy nie w Heraklionie a w Chanii. Niezła jazda,
      ciekawe co będzie na miejscu. Ale, trzeba dac im szansę, każdy czsami ma jakieś
      kłopoty więc na razie się nie wściekam.
      • Gość: misia Re: Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 11:42
        A czy leci ktoś z nimi 07.06 na Riwierę Olimpijską?
        • Gość: ka Re: Ecco Holiday IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.03, 01:20
          Nam też zmienili hotel, w założeniu mamy dotrzeć na Halkidiki.
          Wszędzie w sieci brak informacji, chyba jesteśmy królikami doświadczalnymi.
          • Gość: misia Re: Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.03, 11:24
            Powiadamiają Was listownie czy telefonicznie?
            • Gość: ka Re: Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.03, 11:37
              listownie + krótki opis proponowanego hotelu
              • Gość: misia Re: Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.03, 12:47
                Dzięki.

Ja niebawem wylatuję. Jak do tej pory nic od nich nie otrzymałam no i się
                cieszę, ale czy nie lepiej samemu zadzwonić i się upewnić czy nic się nie
                zmieniło?

pzdr
                • Gość: ka Re: Ecco Holiday IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.03, 12:24
                  To dobry pomysł, może twój hotel jest bez zmian, ale najprawdopodobniej wylot
                  jest 06.06.

Miłego wypoczynku
                  • Gość: misia Re: Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.03, 11:28
                    Dziękuję, ale dlaczego piszesz, że 06.06?

pzdr

Gość portalu: ka napisał(a):

> To dobry pomysł, może twój hotel jest bez zmian, ale najprawdopodobniej wylot
                    > jest 06.06.
                    >
                    > Miłego wypoczynku
      • Gość: fric Re: Ecco Holiday IP: 195.136.60.* 04.06.03, 16:35
        Gość portalu: fric napisał(a):

> w sumie prawda, przynajmniej z wylotami. Za tydzień lece z nimi na Kretę, a
        do
        > dzis nikt nie wie o ktorej ostatecznie wylot i skąd. Zmienili mi już w
        > międzyczasie hotel, 2x godziny wylotu, raz miejsce wylotu (z Krakowa na Wawkę)
        a
        >
        > dziś sie dowiedziałem że lądujemy nie w Heraklionie a w Chanii. Niezła jazda,
        > ciekawe co będzie na miejscu. Ale, trzeba dac im szansę, każdy czsami ma
        jakieś
        >
        > kłopoty więc na razie się nie wściekam.

no i wrocilem. Na miejscu wszystko ok, rezydenci w porzadku, inni uczestnicy
        wycieczki też zadowoleni. Serwis na pokladzie samolotu dobry, ale jak wczesniej
        ktos pisal minimalny (oprocz lotu tam - lecielismy z innymi biurami i wypasik
        pelny ;) Mysle ze musza sie dotrzec i pozyskac wiecej klientow a z wylotami
        wszystko bedziue ok.
    • Gość: misia Re: Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.03, 12:22
      Właśnie zadzwoniłam do siedziby w Poznaniu. Poinformowano mnie, że wylot jest
      06.06 a nie 07.06. o godz. 11.35 a nie 05.25. No to fajnie mnie załatwili. Mój
      mąż może mieć problemy z wzięciem urlopu na ten jeden dzień bo musi być w pracy.
      Specjalnie wybraliśmy wylot w sobotę!!! Cholera jasna. Szlak mnie trafi!!!
      Czy ktoś też leci w tym dniu i o tej godzinie?

Najfajniejsze jest to, że nikt mnie do tej pory o niczym nie poinformował!!!
      Czy w razie czego gdyby okazało się, że nie mogę lecieć czy jest to wina po
      stronie organizatora i mogę domagać się zwrotu całości kwoty?

pozdrawiam
      do tej pory szczęśliwa ale teraz sfrustrowana
    • vivawawa Re: Ecco Holiday 26.05.03, 18:29
      czytajac informacje o przekładanych lotach - zaczyna mieć coraz gorszą opinię o
      EccoHoliday !!!!
      • Gość: misia Re: Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.03, 08:58
        Niesamowite, ale dzisiaj dowiedziałam się, że wylot jest 06.06 o 16.05. Ciekawe
        ile razy będzie to jeszcze zmieniane?!

pozdrawiam
      • Gość: ka Re: Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.03, 10:36
        To nowe biuro więc może mieć problemy ze skompletowaniem całego samolotu, i
        najprawdopodobniej negocjuje z innymi biurami, żeby się do nich podczepić. Z
        katalogów wynika że np.: Scan Holiday wylatuje 06.06.
        To właśnie ryzyko korzystania z nowych firm na rynku zyskamy albo tracimy,
        ważne aby nas tylko zabrali z powrotem ;-)

P.S. Jadę na wakacje i czekam już tylko na pozytywne wiadomości!
        • Gość: serafin Re: Ecco Holiday IP: 62.179.85.* 28.05.03, 09:08
          Byłem z nimi na Krecie w kwietniu - hotel Lili Studio. Godziny wylotu znałem
          już miesiąc wcześniej i nie zostały one potem zmienione . Warunki na miejscu
          zgodnie z opisem w katalogu, jedzenie w hotelu (HB) godne polecenia. Ogólnie
          jestem zadowolony z imprezy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka