Gość: Kolekcjoner IP: *.acn.waw.pl 02.01.08, 20:08 Czy ktoś z Was się orientuje czy na Rodos są wypożyczalnie samochodów i ile kosztuje wypożyczenie auta kompaktowego (np. Astra, Corolla, Focus) na dwa, trzy dni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
voyager747 Re: Wypożyczenie samochodu na Rodos 02.01.08, 20:23 Wypożyczalnie są jak wszędzie, my wypożyczaliśmy parę lat temu, nie było jakoś super drogo. Wpisz sobie do googla: rent a car rodos i znajdzie Ci strony z wypożyczalniami, tam można sprawdzić cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolekcjoner Re: Wypożyczenie samochodu na Rodos IP: *.acn.waw.pl 02.01.08, 21:32 Dzięki za błyskawiczne info - posprawdzałem co nie co. Ceny nie są super atrakcyjne, ale do przeżycia. Być może mam takie wrażenie po pobycie na Lanzarote - tam jest taniej tzn. za te pieniądze wynajmujesz samochód o klasę wyższy. (Dla obieżyświatów) Na przełomie marca i kwietnia Astra 3 kosztowała nas 180 euro za tydzień, ale przed samą Wielkanocą ceny poszły w górę o 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: Wypożyczenie samochodu na Rodos 02.01.08, 21:51 Tak to niestety jest. My jeździliśmy jakimś malutkim autem ( chyba Matizem), ale wyspę dało się pozwiedzać. Odpowiedz Link Zgłoś
tropikey Re: Wypożyczenie samochodu na Rodos 02.01.08, 22:50 cześć, kiedyś odpowiedziałem na podobne pytanie, więc możesz jeszcze zajrzeć tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=203&w=46845249&a=47841637 Pomimo, że nadal uwarzam economy car rentals za bardzo dobrą firmę z bardzo korzystną ofetą, po tegorocznym pobycie na Krecie staram się szukać ofert mniejszych greckich biur. W tym roku, za nowiutkiego Hyundaia Atosa 1.2 z A/C zapłaciliśmy za 14 dni 220 Euro (z pełnym ubezp.). Fakt, Astra III to to nie jest, ale w biurze, w którym braliśmy Atosa mieli też większe wozy, więc (gdybyś jechał na Kretę) na pewno coś byś znalazł. Pozdrawiam i miłego pobytu na Rodos, Bartek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozefa1 Re: Wypożyczenie samochodu na Rodos IP: *.crowley.pl 03.01.08, 08:47 A ja polecam AUTOWAY, pożyczałam od nich 2 razy na Krecie i na Rodos, cena była 40%niższa niż na miejscu, im wcześniej rezerwujesz tym jest taniej. Samochód podstawili i zabrali z hotelu, raz mieliśmy awarię przyjechali w ciągu pół godziny z pomocą. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
neronka [...] 03.01.08, 16:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś