Gość: Rafal IP: *.radom.vectranet.pl 23.07.08, 22:10 Witam!!! Dzis wróciłem z hotelu Sirios Village. JEśli ktoś potrzebuje jakichs informacji, chetnie pomoge. POzdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fazzi Re: Kreta-SiriosVillage IP: *.olsztyn.net.pl 24.07.08, 10:18 Czy możesz polecić jakąś wypożyczalnię samochodów w pobliżu hotelu? Czy na miejscu jest biuro oferujące wycieczki na Santorini? Czy łazienki są rzeczywiście tak malutkie jak opisują np. na: wakacje.pl? Jestem zainteresowany wszelkimi informacjami dotyczącymi hotelu i okolicy ponieważ wybieram się 23 września. Jak wyglądają dojazdy do ciekawych plaż w zachodniej części? Z tego co widziałem niedaleko jest droga komunikujaca pólnocną część wyspy jednak nie znalazłem na wjazdu na tą drogę w pobliżu hotelu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
neronka [...] 25.07.08, 10:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fazzi Re: Kreta-SiriosVillage IP: *.olsztyn.net.pl 25.07.08, 13:39 Dziękuję! Już zapoznałem się z ofertą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Kreta-SiriosVillage IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 21:56 Byłam w tym hotelu w zeszłym roku.Łazienki rzeczywiście nie są za wielkie ale ogólnie bardzo bardzo fajny hotel.My w końcu wypożyczyliśmy samochód z wypożyczlni z hotelu i ogólnie byliśmy zadowoleni.Polecam super stronkę o wycieczkach na Krecie www.wolf-5website.pl/kreta2002/index2html.Pozdrawiam i życzę super wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
bablara Re: Kreta-SiriosVillage 25.07.08, 16:11 Same lazienki nie sa az pzerazajaco male. Ale kabina prysznicowa to porazka. Naj czesciej mylismy sie przy zupelnie otwartej tej kabinie, bo na stop nie bylo jak umyc.:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatta2000 Re: Kreta-SiriosVillage 25.07.08, 14:15 hej mam jedno pytanie czy w pobliżu lub najbliżej znajduje się jakiś Aquapark - chodzi mi o rozrywkę dla dziecka pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bablara Re: Kreta-SiriosVillage 25.07.08, 16:08 Hej, bylam w tym hotelu w lipcu. Aquapark jest jakies 14 km od hotelu. Dojazd dwoma autobusami, lub taksowka , Ewentualnie wynajetym samochodem. Odpowiedz Link Zgłoś