Dodaj do ulubionych

srebro WOPR-GOSiR

08.06.11, 19:30
Serdeczne gratulacje dla 14-tej Drużyny WOPR-GOSiR za zdobycie drugiego miejsca w Mistrzostwach Województwa Kujawsko-Pomorskiego w Ratownictwie Wodnym. Brawo!
Obserwuj wątek
    • amicale1 Re: srebro WOPR-GOSiR 10.06.11, 09:43
      Hmmmm, nie dziwi mnie to, iż gratulacje nie sypią się drzwiami i oknami - oto, jak prosty sposób można przekonać się o o czystości intencji niektórych "reformatorów" naszej gminy... No ale, że hufce kontestatorsko-inkwizycyjne drzemią, tego nie rozumiem. Przecież w tym zwycięstwie NA PEWNO jest jakieś "drugie dno", wystarczy tylko wnikliwie pogrzebać... Jestem przekonany, że Dyrekcja GOSiR'u maczała w tym swoje palce!
      • 1chlorofil Re: srebro WOPR-GOSiR 10.06.11, 10:54
        Zgadzam się w 100% z amicale1.
        Zwycięstwo drużyny ratowniczej Gosiru i żadnego odzewu. Nikt nie gratuluje, nikt nie zauważył, jak piątka ratowników spisała się na zawodach? Nikt nie docenia faktu, że to ludzie z NASZEJ GMINY ?
        Przepraszam, a Rekinteam, który też tam startował, to które miejsce zajął ? Może ktoś wie, gdzie szukać tych informacji?
        Oczywiście, ci, którzy tak tu narzekają, powiedzą, że to wina dyrekcji GOSIRU, że nie zajęli pierwszego, tylko drugie miejsce. A w ogóle to na pewno i to drugie im się nie należało, bo to jakaś ściema i konszachty.
        Znam Panią dyrektor i kilku pracowników Gosiru i wiem, że w ogień by za nią skoczyli. Nic więc dziwnego, że jej bronią na forum (o ile to rzeczywiście oni) .
        Niejeden dyrektor chciałby mieć takich ludzi. A ona sama? Pracuje, po prostu pracuje. I to widać wbrew temu, co gandalfy i jemu podobni piszą.
        Najłatwiej jest "wieszać psy" na kimś, o którym niewiele się wie i pisać o sprawach, których się dokładnie nie zgłębiło i robić to na dodatek godnym podziwu przekonaniem, że ma się rację. Ktoś kiedyś powiedział, że "nie ma nic gorszego od czynnej niewiedzy".
        Tym, którzy tak czynią, życzę chwili refleksji nad czystością własnego sumienia i opanowania złych emocji. OPANOWANIA!
        pozdrawiam

• zamiejscowy1 Re: srebro WOPR-GOSiR 11.06.11, 11:03
          A ja gratuluje sukcesu zwłaszcza, że to bardzo młody zespół. Szkolcie młodych następców i nie patrzcie na nic. Zwykli to doceniają i w końcu dotrze to do Was ... z ulicy. Tak to jest w naszym narodzie - sukces innego solą w oku "życzliwego". Tylko dzięki takim ludziom chcą się szkolić młodzi, dzięki waszej pracy kształci się młoda kadra widząca cel w tym co robi. Sam też ciężko pracuję nad sukcesami mojego dziecka, który startuje Mistrzostwach Polski (inna dziedzina zupełnie) i znikąd pomocy. Gmina odmówiła bo jest tyle procedur które można wykorzystać przeciw. Nie ma ani jednej za!!
          Nie zrażajcie się i pracujcie dalej. Życze Wam samozaparcia w drodze do zwycięstwa i nieważne, że komuś to przeszkadza. GRATLUJE!
          • gandalf.czarny Re: srebro WOPR-GOSiR 22.06.11, 11:13
            W zawodach startowały ekipy ratowników z GOSiRu i z Rekinteam.
            Gratuluję obu zespołom, spisały się świetnie.
            A drugie miejsce to na prawdę duży sukces. Brawo.

Co do wpisów moich poprzedników - nie rozumiem zgryźliwości i jadu.
            Każdy normalny człowiek powinien się raczej cieszyć, że nasza gmina (w końcu nie tak wielka) była reprezentowana przez kilka zespołów.
            Macie jakiś problem z Rekinteam, czy bardziej ze sobą?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka