plastunek 07.06.06, 04:33 Semeonie Szanowny. Dopisalem sie Tobie na temat slumsow w Myslecinku na Froum Bydgoskim Daj znac co o tym sadzisz. Pozdrawiam serdecznie K. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sant.ander Re: Semeon - Slumsy w Myslecinku 07.06.06, 08:34 Konto zalozone do pisania na forum, jest jednoczesnie kontem poczty email, dlatego mozna na nie spokojnie wysylac tego typu wiadomosci. Pozdrawiam Odpowiedz Link
plastunek Re: Semeon - Slumsy w Myslecinku 07.06.06, 09:15 "zech nie wiedziol".. dzieki Odpowiedz Link
plastunek Komu przeszkadzaja Slumsy w Myslecinku? 07.06.06, 09:22 Czy komus, kto mieszka w Osielsku przeszkadzaja opisane przez Semeona slumsy w Myslu. Ciekaw jestem waszych opinii... Odpowiedz Link
airmax1 Re: Komu przeszkadzaja Slumsy w Myslecinku? 07.06.06, 12:07 ale o jakie slumsy chodzi? jezdze w myslu na rowerku i nic mi sie w oczy nie rzucilo? Odpowiedz Link
plastunek Re: Komu przeszkadzaja Slumsy w Myslecinku? 08.06.06, 01:17 Santander ma racje Wlasciwie ten watek nalezy do Forum Bydgoskiego nie Osielskiego. No chyba ze sie z Bydgoszcza polaczycie... Czego Wam nie zycze Odpowiedz Link
semeon Re: Semeon - Slumsy w Myslecinku 08.06.06, 19:55 Napisałem odpowiedź na bydgoskim forum. Odpowiedz Link