Gość: ania IP: 81.210.117.* 07.01.04, 17:38 Gdzie na Śląsku można nauczyć się tańca flamenco. Czy ktoś trafił na jakieś stronki z opisem lub podstawami nauki tego tańca. Z góry dziękuję za każde info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skara Re: flamenco 07.01.04, 23:32 Nie wiem gdzie na Śląsku, ale jeśli wrzucisz na wyszukiwarkę na goglach hasło flamenco to wyskoczy Ci kilka stron gdzie są jakieś opisy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: flamenco IP: 213.17.236.* 08.01.04, 18:37 Próbowałam ale niestety to co znalazłam to kluby taneczne we Wrocławiu, Warszawie. Nic na Śląsku. Strony poświęcone flamenco nie zawierają podstaw nauki tańca. Jest troche historii, zdjęć tancerek, sklep ze strojami i akcesoriami, sporo o gitarach i gitarzystach i repertuary imprez. Dzięki za chęć pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skara Re: flamenco IP: *.wspiz.edu.pl 09.01.04, 13:39 Może po prostu ne Śląsku nie ma. Flamenco ciągle nie jest popularne. A z tymi stronami to przepraszam, też sprawdziłam - faktycznie nie ma kroków. A jakiś rok temu jakaś taka stronka była, ale nie mogę jej teraz znaleźć. Jakiś czas tańczyłam flamenco, ale nie podejmuję się opisać Ci kroków itd. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś