Dodaj do ulubionych

ceny na Majorce

07.06.04, 22:11
za niecale dwa tygodnie wybieram sie z biorem Ecco Holidays(po tym co
przeczytalam troszke sie boje)na Majorke.niestety nie mam zupelnie rozeznania
w tym jakie na wyspie sa ceny. czy ktos moze mi udzielic takich informacji?a
i czy Ecco jest rzeczywiscie takie straszne?
Obserwuj wątek
    • Gość: ARSI Re: ceny na Majorce IP: 212.244.108.* 07.06.04, 22:46
      www.wakacje.pl/wsp_info2.phtml?id_wspomnienia=344
      Tu masz link do opisu mojego wyjazdu z Ecco w tamtym roku.Jak cos to pytaj.
    • yumbo27 Re: ceny na Majorce 08.06.04, 11:05
      Byłem na Majorce dwa lata temu, a z Ecco Holiday rok temu, tyle, że w innej
      części Hiszpanii - Costa del Sol. Jeśli chodzi o Majorkę, to musisz przygotować
      się na zmasowany atak rozwrzeszczanych Niemców. Generalnie są tam wszędzie.
      Majorka jest przepiękną wyspą, proponuję wypożyczyć samochód i pojeździć sobie.
      Bardzo malownicza jest stolica. Styk kilku stylów architektonicznych. Ceny nie
      są niskie, ale zbliżone do innych miejsc w Hiszpanii.
      Co do Ecco - ja byłem zadowolony z obsługi przez to biuro. Wakacje były tanie,
      a wszystko było zgodne z opisem z katalogu. Rezydentki może nie były do końca
      zapoznane z aktualnymi wiadomościami z okolic hotelu, ale nadrabiały tym, że
      były sympatyczne.
      Miłego pobytu!
      • Gość: anka do Yumbo27 IP: 212.244.108.* 08.06.04, 15:45
        Witaj YUMBO27,
        mam zamiar lecieć z Ecco w tym roku na Costa del Sol do hotelu Kristal w
        Torremolis byłeś może w tym hotelu lub tej miejscowości??
        Jesli tak to napisz co nie co.
        Z góry dziekuje
        • yumbo27 Od Yumbo27 do Anki 11.06.04, 08:53
          W Torremolinos byłem z Ecco w hotelu El Pinar. Miejscowość jest bardzo fajna,
          typowo kurortowa. Oczywiście zależy od gustu, ale mi się podobało. Długie
          piaszczyste plaże, woda o przyzwoitej temperaturze (nie tak gorąca jak na np.
          Majorce, ale też nie tak zimna jak w Bałtyku :-) Jedynym problemem mogą być
          tłumy na plaży, ale można to pokonać w prosty sposób pojechać do jednej z
          sąsiednich miejscowości. Polecam odwiedzenie Malagi, bardzo sympatyczne
          miasteczko. Niestety nie pojechałem na Gibraltar (czego teraz żałuję), więc nic
          o tym nie mogę napisać. Generalnie odpoczywałem świetnie, a byłem na przełomie
          lipca i sierpnia. Jeśli chodzi o turystów, to głowną część stanowi klasa
          robotnicza Anglii (nie chcę być nietolerancyjny, ale są oni gorsi od
          Polaków...). Nie wiem, co mogę jeszcze napisać? Jak będziesz miała jakieś
          pytania, to spokojnie możesz napisać na mojego priva. Pozdrawiam.
    • Gość: ania Re: ceny na Majorce IP: *.user.ono.com 11.06.04, 13:42
      jak Chcesz moge Ci wszystko napisac na temat Majorki ( mieszkam w Palmie ) moj
      e-meil anka@sungo.com
      • michasia.m Re: ceny na Majorce 15.06.04, 14:07
        Aniu bylabym zobowiazana za info dotyczace cen
        (jedzenia,bizuterii,kosmetykow,alkoholu,itp.)a takze tego jak sie po wyspie
        poruszac-rowery/samochod.jakie sa ceny benzyny i wynajmu auta?a i oczywiscie co
        naprawde warto zobaczyc?i jeszcze kuchni-tzn. specyfikow ktorych trzeba
        sprobowac.moj mail to michasia.m@gazeta.pl.z gory dziekuje.pozdrawiam.michasia
        • Gość: anka Re: ceny na Majorce IP: *.user.ono.com 15.06.04, 20:14
          witam
          wsylalam odpowiedz na meila
          pozdrawiam
          • Gość: Laura Re: ceny na Majorce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 09:49
            Aniu, moglabys mi wyslac kopie tego mejla, bo te same tematy mnie interesuja.
            Bede bardzo wdzieczna. Wybieram sie w polowie sierpnia. Czy w sezonie ceny duzo
            skacza do gory?
            Pozdrawiam
            L.
            • Gość: Laura Re: ceny na Majorce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 10:18
              zapomnialam podac email: laurka@o2.pl
      • Gość: Izabela Re: ceny na Majorce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 12:16
        Aniu, mam prosbe: Czy mozesz mi tez przyslac tego maila? Mozesz podac mi ceny
        hoteli? jennies@o2.pl
    • agaagnes Re: ceny na Majorce 21.06.04, 10:17
      Wlasnie wrocilam z Majorki. Podam te ceny, ktore pamietam. Autobus miejski 1,10
      € w jedna strone oprocz linii 1( lotnisko-port) 1,80 €, linia 23 do Arenal 1,20
      €. Sa tanie sklepy nazywaja sie Eroski center, w nich woda 5 l 1,10 € ta z
      kranu smierdzi chlorem nawet po przegotowaniu. Wstep do Smoczej Jaskini 8,50 €,
      kolejka do Soller 11€(tam i z powrotem) w jedną stronę 6,50 €, potem kolejka do
      portu W Soller 2 € w jedną stronę. Bagietka 2/3 długości naszej 0,40€, maslo
      1,72€, piwo 1 litr od 0,62 do ok 1 €. Samochod na dwa dni 109 € z pelnym bakiem
      Honda Jazz. Wystarczy by zwiedzic wyspe. Buty mozna dostac fajne juz od 30€,
      ale to trzeba miec szczescie. Pocztowki zwykle 0,15- 0,50€, znaczek do Polski
      0,52€. Wstep do katedry w Pallmie 3,5€.Jak mi sie cos przypomi to dopisze.
      • Gość: Laura Re: ceny na Majorce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 10:21
        dzieki Agaanes.
        a gdzie wypozyczalas auto? i w ktorej miejscowosci bylas? rozumiem ze pobyt
        organizowalas sama, a nie przez biuro?
        • agaagnes Re: ceny na Majorce 21.06.04, 10:26
          Bylam w Can Pastilii, pobyt byl organizowny samodzielnie hotel + lot
          (Fontanellas Playa, 3*) kupione przez internet, a nazwe wpozyczlnie dopisze jak
          sobie przypomne,bo wypozyczala znajoma ktora mieszka na codzien w Berlinie, jak
          ci zalezy to sie dowiem.
          • Gość: Laura Re: ceny na Majorce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 10:41
            napisalam Ci mejla.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka