Gość: Jacek IP: 172.16.62.* 21.03.02, 09:38 Proszę o kontakt osoby, które spędziły kilka dni na La Palmie. Chciałbym tam się wybrać i potrzebowałbym trochę informacji od osoby, która tam bya. Będę bardzo wdzięczny. Jacek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krotasia Re: La Palma IP: *.tdmedia.pl 12.06.02, 00:29 Jacku!! Byłam na La Palmie i chętnie podzielę się z Tobą wrażeniami i informacjami. Pytaj! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
seal1 Re: La Palma 12.07.02, 11:11 przeprasz, coś wcisnąłem nie tak. Jeśli możesz to podziel się soimi wrażeniami. Ja niestety nie mogę pojechać w tym roku, ale w przyszłym na pewno. Napisz: 1. Kiedy mozna pojechać aby było ciepło i słonecznie i z jakim biurem? 2. czy jest bartdzo duża wilgotność powietrza? 3. Jakie miejsce ( miejscowość i hotel) poleciłabyś? 4. Czy są plaże piaszczyste? 5. Czy mozna wypożyczyć samochód i czy jest po co ( czy duzo jest do zwiedzania)? 6. Czy poleciłabyś to miejsce na spędzenie urlopu? Będę wdzięczny za odpoiwedź na razie na te pytania. Jeśli chcesz to pisz na e- mail: seal@pf.pl Odpowiedz Link Zgłoś