Dodaj do ulubionych

ECCO HOLIDAY - ECCO LOKATORZY

30.09.04, 16:14
opis znajdziesz tu
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=193&w=16266900
Obserwuj wątek
    • adams123 Re: ECCO HOLIDAY - ECCO LOKATORZY 30.09.04, 20:09
      Kakofonisk już nudne jest jak wszedzie widzi się Twój link, naprawdę.
      Ja byłem zadowolony z biura Ecco i jadę z nimi znowu.
      • kakofoniks Re: ECCO HOLIDAY - ECCO LOKATORZY 01.10.04, 07:48
        tu nie chodzi o nude ale o uswiadomienie ludziom iz tak naprawde nie maja co liczyc na biuro, oraz iz biuro uwaza robactwo w hotelach za cos normalnego. ja bym rozwazyl na twoim miejscu wyjazd. przynajmniej ja bym nie zdecydowal sie na jazde z biurem ktore uwaza robactwo za standart w hotelach ponizej 5*
        • adams123 Re: ECCO HOLIDAY - ECCO LOKATORZY 01.10.04, 08:39
          Kolego, bardzo często w "informacjach praktycznych" , które są na końcu
          katalogów biur podróży jest kilka dodatkowych informacji typu: " w krajach
          śródziemnomorskich mogą czasowo występować przerwy w dostawie prądu...", " w
          okresie sezonu może brakować ciepłej wody...", " w krajach śródziemnomorskich
          może się zdarzyć, że w pokoju znajdą się insekty...", "hotele są położone w
          głośnych miejscach i przy ruchliwych ulicach , więc w nocy będzie głośno...".
          A więc tak jest i już a niestety mnóstwo polskich turystów narzeka na
          wszystkich i wszystko. Owszem, może reakcja rezydentów nie byłą właściwa, ale
          też nie przesadzajmy. Życzę więcej luzu ;-)
    • Gość: susan Re: ECCO HOLIDAY - ECCO LOKATORZY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 12:25
      Ha hahahahah czyżby Adams 123 to przedstawiciel ecco?????
      • adams123 Re: ECCO HOLIDAY - ECCO LOKATORZY 01.10.04, 13:14
        no pewnie ...... :-) i zbieram na forum opinie jak jest na Teneryfie , czym
        sie tam leci, bo pracuje w Ecco i nie wiem co mają w ofercie .....!!!
        A tak powaznie to mam dośc narzekających i marudzących turystów na wszystkich
        wyjazdach; "turystów" , którzy na wszystko narzekają, którym nie odpowiada
        łóżko w sypialni, woda w basenie i słońce, bo za krótko świeci. Człowiek nie ma
        spokoju na wyjazdach , bo zawsze znajdzie się ktoś kto robi awantury
        rezydentowi, kto zbiera podpisy pod jakąś bzdurną skargą i każe przyjeżdżać
        rezydentowi codziennie z termometrem i mierzyć temperaturę wody w basenie
        (autentyk z Egiptu). Tacy pseudo turyści psują humor wszystkim w grupie bo
        doczepiają się do wszystkiego i zgrywają wielkich Państwa co za 999 zł
        przyjechali do Tunezji czy na Kretę. Spotkania powitalne w hotelu zamieniają
        się z powitalnych na awantury , gdzie rezydent musi tłumaczyć podstawowe
        rzeczy, że np. nie jest jego winą ani biura, że wczoraj wieczorem nie było w
        hotelu przez pół godziny prądu (autentyk z Turcji), itd. itd. Na forum chyba
        nie ma informacji , że jakieś biuro jest dobre - właściwie tak czytając forum
        dochodzi się do wniosku, że nie ma dobrych biur, a to nie jest prawda. Prawdą
        natomiast jest, że są turyści, któzy będą wiecznie narzekać.

I jeszcze jedną dodam rzecz - jest pewna prawidłowość na forum, że jak
        ktokolwiek pochwali jakieś biuro podróży to od razu ci "narzekający turyści"
        komentują, że to pracownik biura podróży. Otóż zapewniam wszystkich , że
        nie !!! Bywają zadowoleni goście tak jak ja, jest ich bardzo wielu i
        właściwie , to żal mi tych narzekających, że wydali na wczasy pieniądze i nie
        żal jest im tych kilkuset złotych na kłótnie, nerwy i wieczne niezadowolenie.
        ja jadę na urlop odpocząć i się zrelaksować, ale skoro Wy wybieracie inną formę
        relaksu to Wasza sprawa.
        Reasumując: susan - nie pracuję w Ecco, ani w żadnym biurze podróży i
        współczuję Ci, że nie relaksujesz się na wczasach, tylko doszukujesz problemów.
        Naprawdę - przekonajcie się, że wczasy można inaczej spędzać - WARTO :-)
        • kubiaka Re: ECCO HOLIDAY - ECCO LOKATORZY 01.10.04, 13:57
          Witam,
          zgadzam się z Adams123, który ma racje. Niestety koszmar z tymi niezadowolonymi
          zaczyna się już na pokładzie samolotu.
          • nurek99 Re: ECCO HOLIDAY - ECCO LOKATORZY 02.10.04, 00:37
            szczegolnie, jak biuro zmusi przewoznika do rezygnacji z poczestunku i zapomni
            o tym poinformowac klientow
            • kubiaka Re: ECCO HOLIDAY - ECCO LOKATORZY 02.10.04, 11:54
              Witam,
              a które biuro tak zrobiło ?
              • kakofoniks Re: ECCO HOLIDAY - ECCO LOKATORZY 03.10.04, 14:37
                wez na przyklad ecco, o tym iz nie bedzie posilkow dowiadujesz sie dopiero spisujac umowe, jest to wyszcegolnione w umowie drobniutkim druczkiem. a swoja droga to rzeczywiscie podejrzane ze adams broni tak ecco jakby byl przedstawicielem. w koncu pomiedzy posilkami w samolocie a karaluchami jest... hmmm duuuuuza roznica mam racje?? :D pozdr
                • kubiaka Re: ECCO HOLIDAY - ECCO LOKATORZY 03.10.04, 16:12
                  Witam,
                  a kiedy chcesz się dowiedzieć, że nia ma posiłków ? W ogłoszeniach prasowych
                  potrzebujesz takiej informacji ? Podpisujesz umowę i poznajesz warunki; nie
                  rozumiem Twoich pretensji. Po drugie Biuro Podróży Ecco H. zawsze ma nasze
                  chartery bez posiłków o czym również informują w swoich katalogach (byłam z
                  Nimi, więc wiem) w części o przelotach. Tutaj pojawia się kolejny problem, że
                  zarówno klienci biur podróży i np. linii lotniczych nie czytają dokładnie
                  informacji o warunkach podróży a potem następuję zdziwienie, że nie ma posiłku
                  albo że nie można zwrócić biletu. Paxy wyżywają się wtedy na nas. Co do Adamsa
                  to nie znam, ale na forum widać dużo jego zapytań o Teneryfę i przeloty, więc
                  nie przypuszczam, że jest przedstawicielem Ecco H. a z Jego wcześniejszą
                  wypowiedzią na temat rozkapryszonych turystów się zgadzam. Po trzecie nie
                  rozumiem o czym piszesz na końcu - o jakiej różnicy ? Przecież Ty masz widzę o
                  wszystko pretensje. Mam nadzieję, że Cię nie spotkam na pokładzie.
                  • kakofoniks Re: ECCO HOLIDAY - ECCO LOKATORZY 03.10.04, 21:21
                    nie moge sie z toba zgodzic ze mam o wszystko pretensje, co do lotow, to nie mam pretensji ze nie bylo posilkow i nie stanowi to podstawy mojej reklamacji. dotychcczas podczas moich podrozy nie mialem zadnych problemow, ale w tym wypadku robactwo w pokoju i sposob zalatwienia a raczej jego brak przez biuro.

jezeli uwazasz ze narzekam dedykuje ci post andiego forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=193&w=16333426&a=16356599
                  • yooreck Re: ECCO HOLIDAY - ECCO LOKATORZY 25.10.04, 16:53
                    biuro beznadziejne, nie warto ryzykowac utraty wakacji, a jak z nimi sie
                    wybierzesz to bedziesz tylko wkurzony!!! nic nie potrafia zorganizowac. polecma
                    Scan holiday, TUI, Neckermanna, Itake - to sa sprawdzone biura
                • Gość: mleek Re: ECCO HOLIDAY - ECCO LOKATORZY IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.04, 00:47
                  Tak ważna jest dla Ciebie bułka z wodą mineralną?
      • Gość: Hiena Re: ECCO HOLIDAY - ECCO LOKATORZY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 15:05
        Normalka.
        Jak ktoś jest z czegoś zadowolony to może oznaczać tylko jedno - JEST
        PRACOWNIKIEM TRIADY/ECCO HOLIDAY/ ITAKI...czy co tam wam jeszcze pasje.

Naprawdę tak ciężko uwierzyć w to, że można być zadowolonym z urlopu???!!!

• kakofoniks Re: ECCO HOLIDAY - ECCO LOKATORZY 05.10.04, 17:57
          jest zadowolony bo jezdzi za pieniadze klientow ;)
          • Gość: Hiena Re: ECCO HOLIDAY - ECCO LOKATORZY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 11:26
            Ile jadu.... ja jeżdżę za swoje i też jestem zadowolona.
            • kakofoniks Re: ECCO HOLIDAY - ECCO LOKATORZY 07.10.04, 15:51
              doswiadczenie zyciowe, jak nie placisz to nie wymagsz i jestes zadowolona ;)
              • Gość: Zuza Re: ECCO HOLIDAY - ECCO LOKATORZY IP: *.red-213-231-79.user.auna.net 11.10.04, 14:56
                Smieszne,bardzo smieszne. Zgadzam sie co do reakcji rezydentki, powinna byc
                znacznie bardziej profesjonalna. Ale jestem prawie w stu procentach przekonana
                (widzac jak i co piszesz), ze Twoje reakcje wobec ludzi sa bardzo awanturnicze,
                roszczeniowe i podejrzewam, ze nie kulturalne. Nie dziw sie wiec, ze odplacaja
                Ci pieknym za .... Wspolczuje Ci takiego podejscia do zycia.............
              • Gość: Hiena Re: ECCO HOLIDAY - ECCO LOKATORZY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 09:03
                Przeczytaj jeszcze raz to co napisałam złośliwy mały człowieczku.
              • Gość: josua Re: ECCO HOLIDAY - ECCO LOKATORZY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 13:51
                A ja Cie w sumie rozumie, zwykle jak sie człowiek " z pyskiem" o swoje nie
                dopomina to go mają głęboko gdzieś
                • kakofoniks Re: ECCO HOLIDAY - ECCO LOKATORZY 12.10.04, 21:36
                  niesttety to prawda. na marginesie ostatnio z wyborczej dowiedzialem sie iz ecco holiday ma niepochlebna opinie. to juz cos znaczy nie??

poza tym karaluchy oznaczaja obnizenie standartu wiec powiniwnem dostac zwrot kosztow. w tabeli frakfurckiej - tabeli w niemczech w ktorej zapisane sa ile biuro powinno zwrocic pieniedzy w razie ustrek, jest zapisane zwrot 50% za robactwo przy czym musisz znalezc minimum 5 karalucho ja znalazlem ponad 10.

do tego dochdzi odpowiedz biura
                  karaluchy sa powszechne w grecji
                  oraz oferta byla zgodna z wykupiona
                  oznacza to iz JADAC Z ECCO LICZCIE SIE Z ROBACTWEM
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka