Dodaj do ulubionych

Moja Hiszpania

07.11.04, 14:14
Przezylam wlasnie najbardziej odwazny i calkowicie udany wyjazd mojego zycia!
Z plecakime dookola Hiszpanii!! Zakochalam sie w tym kraju - jego klimacie
atmosferze, muzyce, kolorach, krajobrazach. Pochlonela mnie jej eksprsja!
Ekspresja doslownie wszystkiego... Czy ktos chce uslysze wiecej??
Obserwuj wątek
    • maldita Re: Moja Hiszpania 07.11.04, 22:38
      Witaj :-)
      Ja bardzo chętnie usłyszę więcej ponieważ sama jestem zakochana w Hiszpanii i
      we wszystkim co z nią związane :-)

Pozdrawiam gorąco i czekam na relację
      • espuma Re: Moja Hiszpania 08.11.04, 18:18
        ja tez bardzo chce uslyszec gdzie bylas dokladnie????ja co prawda tylko na
        costa brava ale za rok to zmienie i tez wyrusze do hiszpani...do Andaluzjii:)))
        buziaki:))
    • hispanola Re: Moja Hiszpania 10.11.04, 09:50
      Ja też uwielbiam Hiszpankę i maży mi się coś takiego jak szwędanie się po tym
      kraju.Napisz tylko wyczerpująco co widziałaś ile taka przyjemość cię wyniosła?
      i jak to się odbywało?
      • myszka221 Re: Moja Hiszpania 18.11.04, 21:53
        A ja tymbardziej chcialabym sie dowiedziec jak najwiecej o tym kraju, poniewaz
        moja prace mgr pisze wlasnie na temat "turystyka a baza hotelowa katalonii"
        temat sama sobie wybralam poniewaz bylam kilka razy w tym kraju i hmm Hiszpania
        jest piekna ale tak wlasciwie zdaewajac sobie teraz sprawde nie wiem zupelnie
        za co sie zabrac piszac moze ktos z was jest bardzije doswiadczony na podrozach
        po hiszpanii najbardziej interesowaly by mnie hotele w katalonii dokladnie jak
        sa wyposazone wiem mozna przepisac z przewodnikow ale to nie to samo hmm moze
        ktos moglby mi w tym wszystkim pomoc? czekam na wiadomosc tutaj lub meilem na
        gazete.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka