IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 20:20
Tyle sie naczytałam złego o El Arenal a ja jutro tam wylatuje.Wcześniej nie
miałam możliwości oby ktoś mi poradził.
Obserwuj wątek
    • Gość: boyena Re: smutno mi IP: *.chello.pl 12.07.05, 21:26
      Nie smuć się w końcu to Majorka i wiele ludzi tylko może pomarzyć aby tam
      wyjechać. Ze względu na nizsze ceny od innych miejscowości trafisz tam na dużo
      młodzieży! Na plaży na pewno nie będziesz się nudziła.
      Byłam tam tylko przejazdem więc więcej nic nie mogę napisać. Kliknij coś po
      powrocie i... życzę miłego pobytu.
      • Gość: Małgoska Re: smutno mi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.07.05, 01:22
        hej!byłam tam rok temu(12.07,minął rok)nie wiem w jakim jesteś wieku,ale jak
        lubisz gwar wieczorami,brak nudy i wąskie uliczki charakterystyczne dla majorki
        to nudzić się nie będziesz.Plaża o piasku jak "cukier puder",ludzie opalający
        się bez parasolek i promenada ciągnąca się do samej Palmy(stolicy )napewno Cię
        urzekną.A jak lubisz dyskoteki to wejściówki po 18 euro i do godz.23.00 dostaje
        się w ramach tej ceny upominki np.:plecaczki,koszulki,puzderka...itp.Nazwa
        dysco to Riu Palace,fajna muzyka,aha i wsz.napoje alkoh.i baz w cenie.Warto
        pojechać na wycieczkę po wyspie autem,ja zobaczyłam zachodni brzeg,cos
        wspaniałego.w Palmie są obniżki teraz i można coś kupić w Promodzie lub
        Zarze.Po spacerze w Palmie na pewno poprawisz sobie humor,GŁOWA DO GÓRY,trzym
        sie,pa,pa.
    • dunia77 Re: smutno mi 13.07.05, 09:38
      Bez przesady, nie psuj sobie urlopu. Plaza w Arenalu jest ladna, a jesli lubisz
      rozrywki, to bedziesz ich miala pod dostatkiem. Ceny sa nizsze niz na polnocy.
      Mozesz wypozyczyc samochod i objechac wyspe, a jesli nie chcesz samochodu, to
      mozesz tanio i wygodnie podrozowac autobusami. Wybierz sie na caly dzien na
      plaze do Port Alcudia (bilet z Palmy w dwie strony kosztuje jakies 9-10 euro) -
      spedzilam tam teraz dlugi weekend i naprawde polecam to miejsce. Na Majorce nie
      sposob sie nudzic, niezaleznie od tego jaka miejscowosc wybierzesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka