Dodaj do ulubionych

Majorka-bardzo chce sie tam dostac

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 15:04
Bardzo chce spedzic wakacje na tej cudownej wyspie - rejony zatoki
Alcudujskiej.....ale od nastepnego tygodnia. zaczelismy szukac, odwiedzac
biura, grzebac w necie, dzwonic i nie ma zadnych ofert wycieczek....jedziemy
z 1,5 rocznym synkiem wiec dochodza dodatkowe wymogania.... Moze macie jakis
pomysl, sprawdzonego agenta, namiary na hotel, z ktorym moge skontaktowac sie
(jak dolecimy na Majorke na wlasna reke - jest taka opcja w TUI - placisz ok
1300 PLN za lot i jakis hotel do ktorego zawoza cie w dniu przylotu-taka
ruletka. Pomyslalam, ze moze skorzystac z takiej opcji, doleciec i za hotel
im podziekowac). Dodam tylko ze nie bylismy na urlopie od 3 lat i plakac mi
sie chce...ze tak zawalilismy...Pozdrawiam wszystkich
Obserwuj wątek
    • ania755 Re: Majorka-bardzo chce sie tam dostac 01.09.05, 16:01
      ja lecę za tydzien z niemieckiego katalogu TUI, lece do Paryza a potem lot z
      Iberią na Majorkę. Finansowo i tak mnie to kosztuje taniej niż ten sam hotel z
      katalogu z wylotem i powrotem do Polski. Moze poszukaj takich polaczen a hotel
      sobie wykup??
    • Gość: betingo Re: Majorka-bardzo chce sie tam dostac IP: *.user.ono.com 01.09.05, 21:02
      W kazdy piatek masz samolot z warszawy na majorke okolo 5:20 rano,cena biletu w
      granicach 400-500 zl w jedna strone,a jesli chodzi o hotel to poszukaj na
      wlasna reka,poszperaj w internecie powinnas cos znalezc interesujacego.
      pozdrawiam
    • Gość: majorka Fan Re: Majorka-bardzo chce sie tam dostac IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.09.05, 12:28
      Podobno Majorka " peka w szwach " tego roku ... Bylem w Lipcu . Bilety na
      samolot rezerwowalem juz w Lutym - 56 € tam i spowrotem i to Condorem .
      Teraz mozesz jedynie sprobowac Last Minute z jakiegokolwiek lotniska w Niemczech
      np. Berlin Tegel od 180 € na osobe / choc mysle ze znajdziesz cos tanszego /
      • Gość: majorkaFan Re: Majorka-bardzo chce sie tam dostac IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.09.05, 12:50
        Np. Wrzesien rozne terminy z Frankfurtu/M od 90 € !
        • Gość: malagorzala Re: Majorka-bardzo chce sie tam dostac IP: *.netia.com.pl 02.09.05, 23:11
          dziekuje Wam za pomoc. wciaz sie zastanawiamy...sprawdzalismy ceny hotelii na
          Majorce-bezposrednio na ich stronach int...ceny, ze hoooo. chyba zawalilismy
          sprawe ;-( . jako studenci sami 2krotnie pojechalismy do Frankfurtu i
          zalapalismy sie na niezle last minut....ale teraz jedziemy z 1,5 rocznym
          synkiem....chcielismy prosto do celu. ania: oferta TUI byla bbbbb kuszaca,
          prawie bukowalismy wyjazd ale wylatuja z innego lotniska we frankfurcie niz
          przylatuje np wizzair. wszystko pod gorke...mam nadzieje ze nie spedze urlopu w
          domu albo w najlepszym wypadku na agroturystyce w okolicach np pustynii
          bledowskiej ;-). Jezeli macie jeszcze jakis super pomysl-bede wdzieczna
          pozdrawiam (a milosnikow Majorki to juz w szczegolnosci)
          • Gość: freestyler Re: Majorka-bardzo chce sie tam dostac IP: *.Red-83-38-114.pooles.rima-tde.net 03.09.05, 00:09
            ostanio chodzilem po starym miescie pstrykajac sobie fotki i tam widzialem
            nawet wolne miejsca.
            koszt dwie osoby 50 € doba
            Pozdrawiam !
          • dunia77 Re: Majorka-bardzo chce sie tam dostac 05.09.05, 10:21
            Polecam strone www.hrs.com, maja b. tanie hotele na Majorce. Na stronach hoteli
            jest prawie zawsze drozej niz u discounterow ! Zobacz tez na
            www.neckermann-reisen.de > Eigene Einreise - tam tez mozna zabukowac sam hotel
            (zrobilam tak w lipcu).
            • Gość: asia Re: Majorka-bardzo chce sie tam dostac IP: 213.17.149.* 06.09.05, 09:04
              sprawdz przeloty na condorze air europa hapag lloyd thomas cook air berlin
              • Gość: malagorzala Re: Majorka-bardzo chce sie tam dostac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 11:45
                dziekuje Wam za pomoc....jedziemy!!!! w piatek odlatujemy na Majorke z Lipska
                (do Lipska samochodem)!!! jedziemy do Can Picafort, czyli w okolice moje
                wysnione, hotel "taki se" - Nordeste Playa - miejski, ale ponoc bbb bliziutko
                do ladnej plazy (a swoja droga, to czy moga tam byc jakies nieladne?? ;-)) moze
                cos wiecie na temat tego hotelu? tak naprawde zalezalo nam zeby hotel
                udostepnial lozeczka dla maluchow, tu to ponoc jest....reszta byla troche mniej
                wazna... chcemy na miejscu wypozyczac czesto samochod i pojedzic troszke,
                szczegolnie po podobno uroczych miasteczkach na wschodnim wybrzezu.... jeszcze
                tylko mam 1 pytanko, mianowicie o pampersy. wiem, ze nie jade "na koniec
                swiata" a wrecz przeciwnie "z konca swiata"....ale mam pyt o takie wieksze
                sklepy (hipermarkety) icafort, gdzie w jednorazowe mozna sie zaopatrzyc, a jak
                wiecie jeszcze ktore pieluszki warto qpic - tych, ktore znam moze nie byc, albo
                pod inna marka, itp...bede wdzieczna za informacje....a moze wiecie co warto
                zobaczyc, co zobaczyc koniecznie trzeba, gdzie nie warto jechac? Pozdrawiam Was
                serdecznie.... :-)))))))))))) Jeszcze raz Wam dziekuje za wszystkie posty z
                pomocnymi informacjami....
                • Gość: Anka Re: Majorka-bardzo chce sie tam dostac IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 07.09.05, 11:56
                  Pampersow jest tu do wyboru np w Lidl .Pozdrowienia z zimnej Majorki :(((gg
                  3115138
                  • Gość: malagorzala Re: Majorka-bardzo chce sie tam dostac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 12:16
                    ...dzieki wielkie...a co to znaczy z zimnej?????
    • ania755 Re: Majorka-bardzo chce sie tam dostac 07.09.05, 16:40
      Super, gratuluje, jedziecie w końcu z biura czy indywidualnie? Ja też będę w
      Can Picafort ale od przyszłej środy. Udanego urlopu !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka