Dodaj do ulubionych

Samolot do Tossy

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.01.06, 00:07
Chciałabym pojechać w tym roku na Costa Brava. Znam tam już Llafranc,Calella
de Palafrugell, Calella. Zależy mi na cichej miejscowości, zacisznej bez
torów kolejowych przecinających okolice plaży. Chciałabym polecieć samolotem
na dwa tygodnie. Przeglądałam trochę ofert ale mało jest nowych propozycji.
Marzyłaby mi się Tossa de Mar, ale nie mogę znależć odpowiedniej oferty
samolotowej. Autokarowe owszem. Może doradzicie mi gdzie szukać.
Neckermann nie ma oferty samolotowej na Costa Brava. Byłam z tym biurem w tym
roku na Costa del Sol i jestem bardzo zadowolona.Z drugiej strony, zdaję
sobie sprawę, że indywidualnie mogę dolecieć do Girony, ale co dalej. Nie mam
już dwudziestu lat i chciałabym być dowieziona pod sam hotel dobrej klasy. No
cóż pewnie za dużo wymagam. Pozdrawiam forumowiczów .
Ewa
Obserwuj wątek
    • anetka126 Re: Samolot do Tossy 15.01.06, 18:19
      a w jakim hotelu byłaś na Costa del Sol?
      Czy możesz podać parę informacji na temat pobytu?
      Dzięki
      • Gość: Ewa Re: Samolot do Tossy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.01.06, 21:34
        Byłam w Hotelu Camino Real pod Torremolinos od 5 do 19 września . Hotel dobrej
        klasy, wygodny z bardzo dobrą i urozmaiconą kuchnią./4-gwiazdkowy/ usytuowany
        przy promenadzie i plaży. Opcja 2 posiłki dziennie i wino i woda do kolacji
        gratis.
        Ja mieszkałam w hotelu w pokoju dwuosobowym , na terenie znajdowały się także
        pawilony -studia z aneksem kuchennym. Serdecznie polecam.Hotel połozony w
        cichej okolicy, głośne centrum trochę oddalone ale promenada sprzyjała
        spacerom , był także autobus , którym można było szybko dojechać do miasta w
        pobliże bardzo znanej tam uliczki San Miguel. Jedyny mankament, co może trochę
        trudne do uwierzenia to zimna woda w morzu w tym okresie /zimne prądy oceanu/.
        Przepiękny basen na terenie hotelu trochę mi to wynagrodził. Poza tym naprawdę
        super. Pozdrawiam
        • anetka126 Re: Samolot do Tossy 15.01.06, 21:59
          to już kolejna informacja o zimnej wodzie... szkoda.
          A jak wyglądały animacje w hotelu? Czy była jakaś muzyka na żywo?
          Wyżywienie typu bufet, prawda?
          Dzięki za informację.
          A co do Costa Brawa, to Itaka organizuje tam wczasy samolotem. Sprawdź.
          Ja też zrobiłam się wygodna, i wolę lecieć samolotem.
          Niestety, nie moge znależć oferty samolotowej do Włoch (poza wczasami na
          Sycylii, lub kilkudniowej wycieczki do Rzymu).
          Pozdrawiam
          • Gość: Ewa Re: Samolot do Tossy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.01.06, 22:45
            Animacje były codziennie wieczorem , ale przyznam się, że woleliśmy iść na
            spacer promenadą i do jakiegoś baru i posłuchać tam prawdziwej muzyki na żywo.
            Występy takie jak kiedyś u nas na dancingach,też na żywo,podobały się ale to
            kwestia gustu,robione pod kątem turystów z Anglii, Irlandii, Niemiec a takich w
            moim hotelu było sporo.Był wieczór Flamenco, niezły ale tak jak mówię woleliśmy
            spędzać ten czas po swojemu. A tą zimną wodą się nie przejmuj, wcześniej też
            ja o niej pisałam. Akurat w tym okresie tak było, bo na dwa dni przed wyjazdem
            już była cieplejsza.
            Co do Itaki to mam katalog i jest Costa Brava ale miejscowości i hotele
            nieciekawe.Co do WLoch samolotem to postaraj się o katalog Triady, jest tam
            trochę propozycji poza Sycylią.
            Serdecznie Cię pozdrawiam i życzę udanego urlopu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka