Gość: pete IP: 213.146.151.* 23.03.07, 15:43 witam bede w barcelonie na 12 dni na przelomie lipca sierpnia, i mamm pytanie czy zna ktos jakies ladne plaze blisko barcelony an ktore mozna dojechac transportem publicznym, z gory dzieki za info! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
z-o-s-i-a Platja de Castelldefels 23.03.07, 16:25 Polecam Platja de Castelldefels, odradzam Sitges: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=204&w=39222958&a=39276465 Odpowiedz Link Zgłoś
z-o-s-i-a Re: Platja de Castelldefels 24.03.07, 01:28 Pete pytał(a) się o ŁADNE plaże :) Odpowiedz Link Zgłoś
xulu Re: Platja de Castelldefels 24.03.07, 12:03 faktycznie barceloneta jest brzydka: www.bcn.es/parcsijardins/homeplatges.htm Odpowiedz Link Zgłoś
z-o-s-i-a Re: Platja de Castelldefels 24.03.07, 12:12 Z lotu ptaka nie jest brzydka, ale z bliska już tak nie zachwyca (przynamniej mnie), bo jest brudna, o zatłoczeniu już nie wspomnę. A poza tym, czasami łatwiej i szybciej dostać się do plaży w Castelldefels niż na przykład na Barcelonetę (zależy gdzie się mieszka). Odpowiedz Link Zgłoś
xulu Re: Platja de Castelldefels 24.03.07, 13:10 Z czystoscia sie z toba zgodze, ale nie jest taka brzydka, w barcelonie jestem kilka razy w roku i zawsze korzystam z okazji zeby sie troche "pomoczyc" a co do lotu ptaka to kazda plaza z lotu jest ladna a ktora ladniejsza to zalezy od gustow indywidualnych. kazdy ma swoj gust i pojecie "zachwytu" dla mnie osobiscie najladniejsza plaza jest plaza na _costa brava_ w miasteczki platja d'aro ,jak to wyglada u Ciebie jak moge wiedziec? hej,pozdrawiam. tak mi sie wydaje jesli zle mysle popraw mnie prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
z-o-s-i-a Re: Platja de Castelldefels 24.03.07, 13:43 Dla mnie ładna plaża, nie może być brudna! Jeśli Tobie to nie przeszkadza, to OK, może Pete też to nie będzie przeszkadzać. > kazdy ma swoj gust i pojecie "zachwytu" dla mnie osobiscie najladniejsza >plaza jest plaza na _costa brava_ w miasteczki platja d'aro ,jak to wyglada u >Ciebie jak moge wiedziec? Jeśli już podajemy za przykład plaże, które nie są "blisko barcelony an ktore mozna dojechac transportem publicznym", to dla mnie ładniejsze są bałtyckie plaże :) Odpowiedz Link Zgłoś
xulu Re: Platja de Castelldefels 24.03.07, 13:48 >>>Jeśli już podajemy za przykład plaże, które nie są "blisko barcelony an ktore mozna dojechac transportem publicznym", to dla mnie ładniejsze są bałtyckie plaże :) >>> he he he he .... Odpowiedz Link Zgłoś
xulu Re: Platja de Castelldefels 24.03.07, 13:49 i jeszcze jedno plaza w barcelonie niezawsze jest brudna jezeli tak sadzisz to sie grubo mylisz. Odpowiedz Link Zgłoś
z-o-s-i-a Re: Platja de Castelldefels 24.03.07, 14:02 Zawsze, kiedy tam byłam (o różnych porach roku), była brudna. Jak chcesz ją polecać, to proszę bardzo - przynajmniej będzie mniej osób na plaży, na której ja będę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xulu Re: Platja de Castelldefels 24.03.07, 14:13 ja jej niepolecam ,i brud na plazy mi nieodpowiada, tylko pisze na temat gdzie jest najblizej bylas na wszystkich plazach w barnie. Odpowiedz Link Zgłoś
z-o-s-i-a Re: Platja de Castelldefels 24.03.07, 14:35 Powtórzę jeszcze raz, że pytanie autora/ki wątku dotyczyło ładnych plaż, a nie najbliższych! Odpowiedz Link Zgłoś
xulu Re: Platja de Castelldefels 24.03.07, 14:41 sadze ze ten cytat bedzie najlepszy w tej sytuacji: >> Jeśli dyskusja przerodzi się w prywatną pogawędkę, kontynuuj ją poza forum>> (netykieta) Odpowiedz Link Zgłoś
z-o-s-i-a ??? 24.03.07, 14:55 ??? Wszystkie moje dotychczasowe posty w tym wątku były na temat i trudno je nazwać prywatną pogawędką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: af-bcn jak juz X i Z ustalili, zalezy co, gdzie i jaka :) IP: 212.0.123.* 24.03.07, 18:00 O gustach dyskutowac moZna dLugo, albo wcale :) ZaleZy skAd dokAd dojeZdzac , jesli bEdzie Ci bliZej na pLn./wsch od Barny, to w cytowanym przez ZosiE wAtku pisaLem o plazach za BadalonA - duZe Lachy piachu z prysznicami, ale nie tak zatLoczone jak Bcneta ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny Re: jak juz X i Z ustalili, zalezy co, gdzie i ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 21:54 Daruj sobie Barcelona, najbliżasza ładna plaża jest w Casteldeffels. Zdecydowanie i nie ma tłoku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pete Re: jak juz X i Z ustalili, zalezy co, gdzie i ja IP: 213.146.151.* 27.03.07, 11:41 no dziki za ta mala sprzeczke a plaze to ja chce ladna, najlepiej z ladnymi misiami:) Odpowiedz Link Zgłoś