Gość: asiek IP: 217.153.119.* 27.05.03, 15:34 Czy moze ktos tam był? Jaka jest naprawde teperatura (playa des ingles ) na poczatku lipca ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MiB Re: gran canaria parque paraiso IP: 217.96.9.* 28.05.03, 12:24 Byłem 15-30 czerwca 2002, a więc dość blisko lipca. Na plaży b.gorąco, ale zwykle wiaterek, czasami nawet porywisty od oceanu. Raz sfilmowałem kamerą na plażowym wyświetlaczu temperatury - 43 st. i można było wtedy autentycznie wyzionąć ducha, była godz. 16.00. Również piaseczek bardzo w stopy parzy (tak już od ok. 11) zanim dojdziesz do wody. Ale co tam takie szczegóły. Atlantyk ma powera i jest OK. Polecam wynając autko i zwiedzić wyspę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris26 gran canaria - lipiec IP: *.spray.net.pl 02.06.03, 00:30 Witam ... Na przełomie lipca i sierpnia chcę pojechać na tę wyspę. Na co warto zwrócić uwagę ? Jakie są ceny po przejściu na EURO ? Jadę przez jedno z biur w Niemczech. www.biuropodrozy.pl Który hotel wybrać ?? Myśle o kurorcie Playa des Ingles. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: gran canaria parque paraiso IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 02.06.03, 10:03 ja byłam tak jakies dwa lata temu, koniec czerwca. goraco. tak mozna powiedziec ze upał. swietne miejsce Odpowiedz Link Zgłoś