darmir 05.03.08, 12:51 W Hiszpanii w Tarifie jest kilka firm organizujących rejso połączone z obserwacją delfinów i wielorybów. Czy ktoś na tym był, ile trwa taki rejs, czym się odbywa, czy "zawsze" można spotkać zwierzaka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: costerco Re: Tarifa wieloryby/delfiny? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.03.08, 10:48 ja płynęłam z Tarify do Tangeru promem i też natknęłam się na delfiny, więc pewnie są tam często spotykane, ale gwarancji chyba nikt Ci nie da :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wibodo Re: Tarifa wieloryby/delfiny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.08, 19:33 3 tygodnie temu byłem na takim rejsie widzołem wieloryba i pełno delfinów moje marzenie się spełniło. firm jest kilka ja płaciłem 30€ daje ponad 90% gwarancji , że zobaczysz delfiny, rejs trwał ponad 2 godziny. warto było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marina Re: Tarifa wieloryby/delfiny? IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.07.08, 22:58 W jakiej firmie wykupiłeś tę wycieczkę? Wybieram się do Tarify w październiku. Między innymi także w tym celu. Odpowiedz Link Zgłoś