kate57 13.01.09, 11:52 Czy może ktoś wie jakie biuro podróży ma w swojej ofercie Minorkę? bo jakoś ciężko cos znaleźć:( chce jechać z rodziną w tym roku w lipcu...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
globtroter.org Re: Minorka 13.01.09, 23:26 Najlepiej na wlasna reke. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
avispa_aa Re: Minorka 15.01.09, 17:18 Minorkę mialo w swojej ofercie Eccoholiday,ale w tym roku chyba nie reaizują jej. Przynajmniej na stronie internetowej w ofercie na 2009 się nie znajduje. Ale zawsze możesz spróbować sprawdzić. Możesz też kupić przez angielski lub niemieckie biuro podróży. Angielski Thomas Cook ma Minorkę w ofercie. Neckerman pewnie też, tylko że wtedy lecisz z przesiadką. Możesz też wykupić przelot na majorkę, albo do Barcelony a z tamtąd promem na Minorkę. Opcji jest kilka. Ja też chciałam w tym roku wybrać się na Majorkę, ale z czteroletnim dzieckiem nie bardzo nam sięchciało bawić w te wszystkie przesiadki. Dlatego zdecydowaliśmy się po raz drugi na Majorkę. Tym razem Alcudia. A na Minorkę zrobimy sobie wycieczkę na jeden dzień. Mała zaliczy prom i będzie superszczęśliwa. pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Minorka IP: 62.87.160.* 16.01.09, 14:59 Ja kupiłam w tym roku Ibizę ze stronki www.travelscout24.de Minorkę taż tam kupisz Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kate57 Re: Minorka 19.01.09, 12:30 trochę mnie to przeraża kupowanie przez niemieckiego biuro bo nie znam języka, a chciałabym jechać z dzieckiem więc wrazie jakiś problemów może byc problem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Minorka IP: 62.87.160.* 20.01.09, 15:11 Z niemieckiego biura jadę już trzeci raz. Wszystkie formalności załatwia mi rodzinka z Niemiec (przez net), ale wiem że niektórzy robią to sami, wszystko załatwiasz przez net. Bilety przesyłają na adres domowy. Na miejscu rezydent mi nie jest potrzebny. Ja jestem zadowolona, przede wszystkim cena (dużo niższa), lot niemieckimi liniami, wszystko ok. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
avispa_aa Re: Minorka 21.01.09, 20:48 Można kupić w wycieczkę z niemieckiego biura np neckermana, w polskim oddziale. ja własnie kupiłam Majorkę z neckermana w polskim First class. Pytałam czy jest możliwość poprzez nich kupić z oferty niemieckiej. Odpowiedzieli że nie byłoby z tym problemów. A nie rozważalać Majorki z maluszkiem. Jest na prawdę cudowna. A na Minorkę zawsze mozna popłynąć na 1 dzień. Odpowiedz Link Zgłoś