jola002 29.04.09, 09:01 Witam kupiłam bilety do alicante , miedzy czasie znalazłam aprtamenty w miejscowosci Cabo roig ,60 kil od lotniska . Moze był tam juz ktos . Proszę o jakies wiadmosci . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zenek Re: cabo roig IP: *.serv-net.pl 29.04.09, 23:40 Cap Roig to to ogród botaniczny koło Calleli,na północ od Barcelony.Ale tobie może chodzi o coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
jola002 Re: cabo roig 30.04.09, 13:54 Chodziło mi o opinie , ogólnie o sama miejsowosc , plaze . Odpowiedz Link Zgłoś
skara Re: cabo roig 01.05.09, 18:03 Cabo Roig to jedno z typowych osiedli skolonizowanych przez Angoli. Nic specjalnego, ale i nic strasznego. Oby tylko domek był blisko plaży albo miał duży basen, bo niektóre są strasznie oddalone od wybrzeża (o kilka kilometrów). Generalnie może być, ciesz się, że nie na wstrętną Torrevieję padł wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
jola002 Re: cabo roig 01.05.09, 19:48 W Hiszpani będe pierwszy raz , apartament znałazlam w necie . Cena jest do zaakceptowania ,a jesli było cos fajnego to juz zarezerwowane .Jedzie na 5 , jesli ktoś ma coś ciekawszego to proszę o kontakt . Jeszcze nie wysłałam zaliczki , więc nic straconego . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komarek Re: cabo roig IP: 185.20.195.* 27.04.14, 19:48 Witam Właśnie jestem w Cabo Roig od kilku dni.Miejsce urokliwe.Plaży jeszcze nie widziałem,ale jest ciepło,niebo bezchmurne,piękne widoki,dużo sklepów,pubów,sklep Lidla,Leroi Merlin.Kwatery już od 30 euro w zależności od lokalizacji.Mógłbym tu mieszkać ! Odpowiedz Link Zgłoś