IP: *.12-2.cable.virginmedia.com 25.02.11, 11:10
Witam wszystkich, jestem w trakcie realizacji pewnego małego projektu do którego potrzebne jest mi ujecie filmowe ładnej palmy. Ujecie nie musi być długie wystarczą jakieś 2-3 minuty. Przeszukałem już wiele stron internetowcy tzw. stock video, ale nigdzie nie ma wystarczająco długiego ujęcia jednej palmy na niebieskim tle. Niestety nie mam znajomych na Florydzie czy w jakimkolwiek innym miejscu gdzie rosną ładne palmy. Wpadłem na pomysł, iż może rodacy mogą mi pomóc, dlatego tez postanowiłem napisać to ogłoszenie. Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc. Potrzebuję ujęcia filmowego w jakości HD, na ujęciu powinna znaleźć się pojedyncza ładna palma na niebieskim niebie lub jednolitym tle, ujecie powinno być statyczne najlepiej nakręcone aparatem fotograficznym.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: plain_pine Palma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.11, 12:48
      Być może niezbyt uporczywie szukasz:) Palm w necie jest zatrzęsienie.
      Zwracaj jednak uwagę na copy rights. W Warszawie też mamy palmę.
      Na rondzie De Gaulle. Co prawda jest to palma sztuczna ale można ja
      kręcić do woli. Dzisiaj nad palmą jest błękitne niebo. Prawie.
      www.youtube.com/watch?v=4LdoBnpB36k&feature=related
      • Gość: oak Re: Palma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.11, 12:54
        Here you are: pl.wikipedia.org/wiki/Sztuczna_palma_na_rondzie_Charles'a_de_Gaulle'a_w_Warszawie
        Lepsza taka palma niż smutna tuja:)
        • Gość: palm_tree Re: Palma IP: *.12-2.cable.virginmedia.com 25.02.11, 13:25
          Hej, dzięki za pomysł ale niestety taka palma jak ta w warszawie mi za bardzo nie odpowiada, potrzebuje takiej palmy z Florydy albo palmy kokosowej, ładnej rozłożystej i żywej żeby się ruszała na wietrze ;). A na necie szukałem dłuuugo i nie ma video w HD które trwa 3 minuty i jest na nim pojedyncza palma. Pomyślałem, że może jak ktoś mieszka gdzie w okolicy są palmy to może zrobić takie ujecie.
          • Gość: weeping.willow Re: Palma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.11, 14:18
            Jezeli nikt Tobie nie pomoże w najblizszym czasie i będziesz skłonny czekać do
            maja to prześle Tobie filmik z palmą z Ismaladora po powrocie z Polski.

Pozdro
            • Gość: palm_tree Re: Palma IP: *.12-2.cable.virginmedia.com 25.02.11, 14:27
              Wielkie dzięki, ale do maja niestety nie mogę czekać. Dziękuje za chęć pomocy. Pozdrawiam
              • Gość: gosc Re: Palma IP: *.tampabay.res.rr.com 25.02.11, 20:01
                ...narysuj sobie palme i zrob zdjecie (HD) no i posprawie...
                • sambra2 Re: Palma 19.08.11, 09:22
                  Przepraszam ze zmieniam potrzosze temat !!!
                  Pilnie szukam przewodnika/pilota po florydzie , musi to byc polak i dobrze by było jakby tam mieszkał

BARDZO PROSZE O POMOC !!!
                  kontak sambra2@wp.pl
    • sambra2 Re: Floryda 19.08.11, 09:23
      Przepraszam ze zmieniam potrzosze temat !!!
      Pilnie szukam przewodnika/pilota po florydzie , musi to byc polak i dobrze by było jakby tam mieszkał

BARDZO PROSZE O POMOC !!!
      kontak sambra2@wp.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka