rybka002 12.10.04, 21:25 Idę jutro do mojego kardiologa... Rano zrobię badania na aceton, jak wyjdzie kwasica to położy mnie na patologii, jeszcze ekg mnie czeka. Trzymajcie kciuki żeby wyniki wyszły dobre. Tak nie chcę do szpitala(( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emilkorn Re: Szpital? może nie.... 12.10.04, 22:50 Trzymaj się Rybka, na pewno będzie dobrze, sama musisz w to uwierzyć. Ja mocno trzymam kciuki i czekam na jutrzejsze twoje wiadomości. Odpowiedz Link
bei Re: Szpital? może nie.... 13.10.04, 10:36 To już dzisiaj........trzymam kciuki.....i czekam- aż wystukasz O.K.... Wiem- nikt nie chce do szpitala.... ale gdybyś musiała..... to pomyśl...ze robisz to dla maluszka pozdrowionka..... Odpowiedz Link
rybka002 Szpital na szczęście nie 13.10.04, 17:55 Wyniki: glukozy i ciał ketonowych w moczu brak. Ekg trochę lepsze także jestem w domciu))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ucałowania Odpowiedz Link
bei SUUUUPEEERRR!!!!! 13.10.04, 17:59 aby tylko tak dalej dbaj o siebie...i monitoruj swój stan pozdrowionka Odpowiedz Link