Dodaj do ulubionych

do kuleczek

03.01.05, 10:21
u mnie na forum nie ma handlu lekami.
jeśli chcesz oddać za darmo nie ma sprawy, handlu sobie nie życzę, to moje
forum i ja ustalam zasady i bastasmile
andzia i maciek
Obserwuj wątek
    • kuleczek Re: do kuleczek 03.01.05, 17:46
      Rozumiem i przepraszam jeśli naruszyłam Twoje zasady. Jednak można było zwrócić
      uwagę troche subtelniej i wytłumaczyć też bym zrozumiała.
      • anuteczek Re: do kuleczek 04.01.05, 08:48
        Kuleczek,
        We wstępie do forum jest link do mojej opinii na poruszany temat - czerwonymi
        dużymi literami, jeśli ktoś nie czyta, to niech się nie obraża, że jestem, hm,
        mało subtelnasmile
        a
    • bei Re: do kuleczek 03.01.05, 19:27
      Kuleczko- ja swoje leki zostawiłam na recepcji w szpitalu- na recepcji oddzialu
      patologii...i malutkie opakowanie wysłałam dziewczynie z forum.....rozumiem, że
      dla Ciebie pieniążki za ten lek są bardzo potrzebne- ale gdyby nie.....to
      możesz zrobić podobniesmile
      • kuleczek Re: do kuleczek 03.01.05, 21:17
        postanowiłam popytać wśród znajomych, wolę oddać komuś kogo znam, wiem, ze
        jedna z moich kolezanek ma znajoma, ktora byc moze bierze ten lek, nie jestem
        pewna ale najpredzej jej oddam.
      • dazzle Re: do kuleczek 04.01.05, 10:54
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=19067140&a=19073018
        • bei Kuleczko 04.01.05, 11:20
          a ja uważam, ze nie ma nic złego oddac komuś lek ( gdy stać Cię na to- bo
          jestem w stanie zrozumieć, że te dwadzieścia kilka złotych może być bardzo
          potrzebne)..Oddajemy przeciez osobie- która ma go zażywać- bo lekarz jej go
          przepisuje- i oddajemy go zazwyczaj tej osobie- która też usi liczyć sie z
          wydatkami...Przecież żadna kobieta w ciaży na wlasną ręke nie będzie prowadzila
          terapii- kazda zażywa leki- które zaordynowal jej lekarz....jeśli termin
          ważności nie minąl...a lek byl przechowywany w odpowiednich warunkach- to
          szkoda- by sie marnował....
          Pozdrowionkasmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka