Dodaj do ulubionych

koniec objawow...

21.02.06, 11:26
Czy koniec objawow w 8tyg oznacza koniec ciazy??? Najbardziej niepokoi mnie to
ze przestaly mnie bolec piersi.Czy to nie jest zly znak???tyle sie o tym
naczytalam ze jak piersi przestaja bolec to nie wrozy nic dobrego!!!!Czy to
jest prawda???Prosze pomozcie.Jeszcze nie widzialam bijacego serduszka,a bylam
na usg w 6tyg.
Obserwuj wątek
    • ebbe Re: koniec objawow... 21.02.06, 11:49
      Każda ciąża jest inna,inne są objawy lub ich brak. Jedne widzą serduszko w 6tc,
      inne dopiero w 8tc.
      W moim przypadku niestety przeczucia się sprawdziły: w 7tc na usg nie
      zobaczyłam serduszka, wcześniej piersi przestały boleć, a na przełomie 7/8 tc
      trafiłam do szpitala z plamieniem. Wyrok - ciąża obumarła na wczesnym etapie...
      Mam nadzieję, że Ciebie to nie spotka.
      • edycia11 Re: koniec objawow... 21.02.06, 11:56
        Przykro mi to pisać,ale mnie również w pierwszej ciąży zanikęły objawy a z nią
        ciąża.Ale jak pisała poprzedniczka każda ciąża jest inna i teraz np.nic mnie
        nie boli i ciągle sie martwię....a jest dobrze.
        Trzymam kciuki,żeby wszystko było oksmile
        • hanti Re: koniec objawow... 22.02.06, 08:06
          ponad dwa lata temu, w 9 tygodniu przestały boleć mnie piersi, strasznie się
          wtedy bałam, będę pewnie jeszcze ten strach długo pamiętać, pobiegłam na usg
          wszystko z dzieckiem oki, a teraz właśnie biega po poku=oju moja córka, bawiąc
          się moją apaszką smile)))
          Głowa do góry, idź do lekarza, albo nawet na izbę przyjęć do szpitala gin-poł.
          tam napewno zrobią Ci usg i uspokoisz się smile))
          • judyta10 Re: koniec objawow... 22.02.06, 12:28
            Jestem w 21tyg i na początku często zdarzało się ,że pzrestawały boleć piersi
            też myslałąm ,że dzieje sie coś nie dobrego usg rozwiewało wątpliwości teraz
            tez raz pobolewają a nieraz wogóle nie czuje tak wiec wydaje mi sie ,że ból
            piersi nie jest wyznacznikiem powodzenia ciąży.
            • jolusl Re: koniec objawow... 22.02.06, 13:16
              To mnie chociaz troche pocieszylas.W piatek sie wszystko wyjasni bo ide na
              usg.Mam nadzieje ze zobacze ze serduszko bije.Jeszcze tylko i az 2 dni czekania.
              • masztako Daj znac co u Ciebie 27.02.06, 20:22
                Ja też miałam "wachania" objawów, na razie jest OK, a co u Ciebie -daj znać co
                po usg...
                • jolusl Re: Daj znac co u Ciebie 28.02.06, 11:27
                  Bylam w piatek na usg i jak narazie jest dobrze.Widzialam dzidzie ma 14,3mm i
                  widzialam bijace serduszko!!!!!
                  Jestem bardzo szczesliwa.Objawy powrocily,piersi bola,moze nie az tak mocno,ale
                  je czuje,mdlosci wrocily,no i czuje czasami rozciagajaca sie macice.
                  Pozdrawiam i dzieki za wsparcie
    • edycia11 Re: koniec objawow... 28.02.06, 17:24
      Cieszę się bardzo,że wszystko jest oksmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka