Gość: jolka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.11, 20:46 Witam. A moze ktoś zna ten hotel i okolicę? Hôtel Ramey 24 Rue Ramey, 18. Sacré Coeur- Montmartre, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oui oui Prośba prośbę pogania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.11, 21:32 Trzeciego wątku nie zakładaj. Rozpraszasz się i czytelników. www.tripadvisor.com Tutaj masz tysiące opinii. Bon voyage. Odpowiedz Link Zgłoś
1kaczor1 Re: raz jeszcze prosba.... 06.03.11, 13:44 A dlaczego ma nie zakładać tego wątku ? Mnie nie rozprasza, więcej czekam na życzliwość innych osób z forum ,może ktoś zechce pomóc autorce wątku.Kaczor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: raz jeszcze prosba.... o opinię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.11, 21:25 Jade 1 raz do Paryża - lecę LOT-em. Czy to dobry plan logistyczny: na 4 dni planuję hotel Modern Hôtel Montmartre (dobry wybór??) a na 5 dzien wieczorem- przenieśc się do Novotel 4* Convention & Wellness Roissy CDG, ponieważ nastepnego dnia mamy powrót do Warszawy o godz. 7.30 . czytając na tym forum wasze porady obawiam się, ze z centrum nie zdążę (mam nadzieję że z tego Novotela da radę). Pozdrawiam i czekam na opinię kogos, kto zna Paryz:) Odpowiedz Link Zgłoś
uzi_123 Re: raz jeszcze prosba.... 07.03.11, 09:06 Nie wiem, jak ten hotel, bo w nim nigdy nie byłem, ale będziesz miała blisko do Opery i Moulin Rouge. Ciekawa dzielnica. Odpowiedz Link Zgłoś