Gość: lidia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.04, 14:10 Jakie są tam bungalowy,jakie warunki,otoczenie-prosze o opinię!!! dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vojager29 Re: Rosalina Mare Club- hotel-prosze o opinię 10.03.04, 15:14 Rosolina Mare - miejsce jak wiele innych, dobre na pierwszy raz i z dziecmi, szerokie plaze, plytkie morze, standard bungalowow jak we wloszech, nie oczekuj luksusu ale jest to co byc powinno i nic wiecej wszedzie trzeba troche dojechac, do Wenecji, Ferrary, Padwy i Ravenny, to najbizej polozone znane miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Rosalina Mare Club- hotel-prosze o opinię IP: *.echostar.pl 10.03.04, 15:23 Ja tez tam sie prawdopodobnie wybiore.Co mozesz powiedziec o morzu?Woda brudna i szara,czy olsniewajaco przejrzysta??:)Czy tam jest jakis las??Gdzies slyszalam o gaju piniowym..?Czy to duze miasto turystyczne czy bardziej miasteczko??Nowe czy jest jakies stare centrum?I czy jest gdzie pospacerowac? Bylabym wdzieczna za odpowiedz!!!:) Grazie! a PS,mozesz polecic jakas pizzereie:)?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Rosalina Mare Club- hotel-prosze o opinię IP: *.echostar.pl 10.03.04, 15:25 aa,mialam na mysli ze do ROSOLINA MARE,a nie ze do hotelu!:) Odpowiedz Link Zgłoś
vojager29 Re: Rosalina Mare Club- hotel-prosze o opinię 11.03.04, 08:37 www.holiday-home.org/de/ dodam, ze jest to "miejsce wczasowe" a nie zadne miasto z historia 40 lat temu byly tam tylko komary dzisiaj sa bary, pizzerie, kilka hoteli, kilkanascie sklepow, zagospodarowane plaze z mini golfbane, sa baseny przy osrodkach wczasowych normalne wczasowe miejsce miedzy pazdziernikiem a kwietniem tylko psy uganiaja sie po lazach acha, informujcie wreszcie waszych klientow - bo wychodze z zalozenia, ze jestes kika, przedstawicielka jednego z biur - ze apartament po wlosku nie ma nic wspolnego z polskim rozumieniem tego slowa, ze luksus po wlosku zaczyna sie dopiero od powiedzmy 300 euro za nocke a nikt tu na forum, nie bedzie zadawal naiwnych pytan odnosnie tego czy innego hotelu pozdrowionka pst: krysztalowa wode mozesz miec bedac nad Adriatykiem jak se ja przefiltrujesz, kochana kiko Odpowiedz Link Zgłoś
vojager29 Re: lidia 11.03.04, 10:11 klikinij na mapke Wloch i podaj termin urlopu np. 26.06.2004 oraz ilosc osob na nastepnej stronie podaj rejon - Adria i miejscowosc - Rosolina Mare pokazany jest "bungalow", wolne terminy i ceny porownaj sobie z cenami w naszych biurach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidia Re: lidia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.04, 12:02 dzieki serdeczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Rosalina Mare Club- hotel-prosze o opinię IP: *.echostar.pl 11.03.04, 19:14 ````````acha, informujcie wreszcie waszych klientow - bo wychodze z zalozenia, ze > jestes kika, przedstawicielka jednego z biur - ``````````` CCOOOO???????Chyba zartujesz!!Ja???Niee:))Smieszne!Nick z filmu hiszpanskiego, zadnych innych powiazan!!Uhh.. ```pst: krysztalowa wode mozesz miec bedac nad Adriatykiem jak se ja > przefiltrujesz, kochana kiko`` i czemu tak zle nastawienie do mnie :((Przykro mi!Pytam,bo nie bylam nigdy nad Adriatykiem,ale zawsze nad Tyrrenskim i tam jest krysztalowa!!!Skad mam wiedziec jaki jest Adriatyk!:((Postaraj sie o wiecej zyczliwosci niz chamstwa nastepnym razem prosze!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Rosalina Mare Club- hotel-prosze o opinię IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.04, 13:00 Byłem tam w 2000r. i było fajnie.Typowe miasteczko dla rodzin z dziećmi (place zabawa, salon gier). Do Wenecji zajechałem w drodze powrotnej. Plaże b. szerokie, czyste, każdy ośrodek ma swoje leżali i parasole, woda czysta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidia Re: Rosalina Mare Club- hotel-prosze o opinię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.04, 14:27 Piotrze,czy byłes w tym hotelu czy w tek miejscowosci?wybieram sie do tego hotelu,ale nigdzie nie moge znaleźć fotek :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linn Re: Rosalina Mare Club- hotel-prosze o opinię IP: *.dialup.tiscali.it 11.03.04, 15:36 Rosalina Mare czy Rosolina Mare? Odpowiedz Link Zgłoś
vojager29 Re: halo kika 12.03.04, 08:02 zupelnie nie rozumiem twojego podniecenia, wskaz mi prosze moje chamstwo (czyzby wiosna i na ciebie tak wplywala jak na koty) a moze pod tym adresem bedzie wiecej informacji www.ferienwohnungen-tessin.ch/IA6/ pst: moja droga kiko, naucz sie szanowac zdanie innych, bo na tym polega sztuka zycia i przezycia, co zas dotyczy chamstwa to obawiam sie, ze ci jeszcze swieza sloma z butow wylazi na co wskazuje twoje pismo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika do chama Re: halo kika IP: *.echostar.pl 14.03.04, 18:53 Sloma to jedynie tobie moze wychodzic,`se przefiltruj`,wiec `se nauczyc sie mowic` po ludzku!Z jakiej wiochy pochodzisz?Zegnam,nie bede sie znizac do takiego poziomu... Odpowiedz Link Zgłoś
vojager29 Re: halo kika 15.03.04, 08:54 urazilo cie slowo "sloma" ??? dam ci dobra rade na przyszlosc: zanim oskarzysz innych popatrz w lustro na siebie polonistko od trzeciej bolesci Odpowiedz Link Zgłoś
vojager29 Re: halo inteligentna KIKO 16.03.04, 14:23 Gość portalu: kika do chama napisał(a): > Sloma to jedynie tobie moze wychodzic,`se przefiltruj`,wiec `se nauczyc sie > mowic` po ludzku!Z jakiej wiochy pochodzisz?Zegnam,nie bede sie znizac do > takiego poziomu... wiem, ze sie nie odezwiesz bo jakze ale wiem, ze czytasz, bo pali cie ciekawosc ,- zastanawiam sie skad u poznaniakow - poznanianek tyle kompleksow, znam z tego regionu kilka osob i wszystkie niesamowicie zakompleksiale czy mozesz to wytlumaczyc, chocby telepatycznie !!!??? Odpowiedz Link Zgłoś