Dodaj do ulubionych

Rosalina Mare Club- hotel-prosze o opinię

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.04, 14:10
Jakie są tam bungalowy,jakie warunki,otoczenie-prosze o opinię!!!
dzieki
Obserwuj wątek
    • vojager29 Re: Rosalina Mare Club- hotel-prosze o opinię 10.03.04, 15:14
      Rosolina Mare - miejsce jak wiele innych, dobre na pierwszy raz i z dziecmi,
      szerokie plaze, plytkie morze, standard bungalowow jak we wloszech, nie oczekuj
      luksusu ale jest to co byc powinno i nic wiecej
      wszedzie trzeba troche dojechac, do Wenecji, Ferrary, Padwy i Ravenny, to
      najbizej polozone znane miasta

• Gość: kika Re: Rosalina Mare Club- hotel-prosze o opinię IP: *.echostar.pl 10.03.04, 15:23
        Ja tez tam sie prawdopodobnie wybiore.Co mozesz powiedziec o morzu?Woda brudna
        i szara,czy olsniewajaco przejrzysta??:)Czy tam jest jakis las??Gdzies
        slyszalam o gaju piniowym..?Czy to duze miasto turystyczne czy bardziej
        miasteczko??Nowe czy jest jakies stare centrum?I czy jest gdzie pospacerowac?
        Bylabym wdzieczna za odpowiedz!!!:) Grazie!
        a PS,mozesz polecic jakas pizzereie:)??
        • Gość: kika Re: Rosalina Mare Club- hotel-prosze o opinię IP: *.echostar.pl 10.03.04, 15:25
          aa,mialam na mysli ze do ROSOLINA MARE,a nie ze do hotelu!:)
          • vojager29 Re: Rosalina Mare Club- hotel-prosze o opinię 11.03.04, 08:37
            www.holiday-home.org/de/
            dodam, ze jest to "miejsce wczasowe" a nie zadne miasto z historia
            40 lat temu byly tam tylko komary
            dzisiaj sa bary, pizzerie, kilka hoteli, kilkanascie sklepow, zagospodarowane
            plaze z mini golfbane, sa baseny przy osrodkach wczasowych
            normalne wczasowe miejsce
            miedzy pazdziernikiem a kwietniem tylko psy uganiaja sie po lazach
            acha, informujcie wreszcie waszych klientow - bo wychodze z zalozenia, ze
            jestes kika, przedstawicielka jednego z biur - ze apartament po wlosku nie ma
            nic wspolnego z polskim rozumieniem tego slowa, ze luksus po wlosku zaczyna sie
            dopiero od powiedzmy 300 euro za nocke a nikt tu na forum, nie bedzie zadawal
            naiwnych pytan odnosnie tego czy innego hotelu
            pozdrowionka

pst: krysztalowa wode mozesz miec bedac nad Adriatykiem jak se ja
            przefiltrujesz, kochana kiko

• vojager29 Re: lidia 11.03.04, 10:11
              klikinij na mapke Wloch i podaj termin urlopu np. 26.06.2004 oraz ilosc osob
              na nastepnej stronie
              podaj rejon - Adria i miejscowosc - Rosolina Mare
              pokazany jest "bungalow", wolne terminy i ceny

porownaj sobie z cenami w naszych biurach
              • Gość: lidia Re: lidia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.04, 12:02
                dzieki serdeczne
            • Gość: kika Re: Rosalina Mare Club- hotel-prosze o opinię IP: *.echostar.pl 11.03.04, 19:14
              ````````acha, informujcie wreszcie waszych klientow - bo wychodze z zalozenia,
              ze
              > jestes kika, przedstawicielka jednego z biur - ```````````

CCOOOO???????Chyba zartujesz!!Ja???Niee:))Smieszne!Nick z filmu hiszpanskiego,
              zadnych innych powiazan!!Uhh..

```pst: krysztalowa wode mozesz miec bedac nad Adriatykiem jak se ja
              > przefiltrujesz, kochana kiko``

i czemu tak zle nastawienie do mnie :((Przykro mi!Pytam,bo nie bylam nigdy nad
              Adriatykiem,ale zawsze nad Tyrrenskim i tam jest krysztalowa!!!Skad mam
              wiedziec jaki jest Adriatyk!:((Postaraj sie o wiecej zyczliwosci niz chamstwa
              nastepnym razem prosze!!
    • Gość: piotr Re: Rosalina Mare Club- hotel-prosze o opinię IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.04, 13:00
      Byłem tam w 2000r. i było fajnie.Typowe miasteczko dla rodzin z dziećmi (place
      zabawa, salon gier). Do Wenecji zajechałem w drodze powrotnej. Plaże b.
      szerokie, czyste, każdy ośrodek ma swoje leżali i parasole, woda czysta.
      • Gość: lidia Re: Rosalina Mare Club- hotel-prosze o opinię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.04, 14:27
        Piotrze,czy byłes w tym hotelu czy w tek miejscowosci?wybieram sie do tego
        hotelu,ale nigdzie nie moge znaleźć fotek :(
        • Gość: Linn Re: Rosalina Mare Club- hotel-prosze o opinię IP: *.dialup.tiscali.it 11.03.04, 15:36
          Rosalina Mare czy Rosolina Mare?
          • vojager29 Re: halo kika 12.03.04, 08:02
            zupelnie nie rozumiem twojego podniecenia, wskaz mi prosze moje chamstwo
            (czyzby wiosna i na ciebie tak wplywala jak na koty)

a moze pod tym adresem bedzie wiecej informacji

www.ferienwohnungen-tessin.ch/IA6/
            pst: moja droga kiko, naucz sie szanowac zdanie innych, bo na tym polega sztuka
            zycia i przezycia, co zas dotyczy chamstwa to obawiam sie, ze ci jeszcze swieza
            sloma z butow wylazi na co wskazuje twoje pismo

• Gość: kika do chama Re: halo kika IP: *.echostar.pl 14.03.04, 18:53
              Sloma to jedynie tobie moze wychodzic,`se przefiltruj`,wiec `se nauczyc sie
              mowic` po ludzku!Z jakiej wiochy pochodzisz?Zegnam,nie bede sie znizac do
              takiego poziomu...
              • vojager29 Re: halo kika 15.03.04, 08:54
                urazilo cie slowo "sloma" ???

dam ci dobra rade na przyszlosc: zanim oskarzysz innych popatrz w lustro na
                siebie polonistko od trzeciej bolesci
              • vojager29 Re: halo inteligentna KIKO 16.03.04, 14:23
                Gość portalu: kika do chama napisał(a):

> Sloma to jedynie tobie moze wychodzic,`se przefiltruj`,wiec `se nauczyc sie
                > mowic` po ludzku!Z jakiej wiochy pochodzisz?Zegnam,nie bede sie znizac do
                > takiego poziomu...

wiem, ze sie nie odezwiesz bo jakze ale wiem, ze czytasz, bo pali cie
                ciekawosc ,-
                zastanawiam sie skad u poznaniakow - poznanianek tyle kompleksow, znam z tego
                regionu kilka osob i wszystkie niesamowicie zakompleksiale
                czy mozesz to wytlumaczyc, chocby telepatycznie !!!???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka